|
|
|
witam rozszczelnila mi sie chlodnica i szukam fachowca ktry potrafi ja naprawic na laczeniach pojawia sie woda prosze o namiary lub jakis genialny pomysl jak to naprawic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kupic nowa ;]
Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
plastik czy miedź czy alu ?
Co nei zminia faktu że wezmą za to 80-100 zł i praktycznie doozysz 5 dyszek i dostaniesz nówke "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT plastik czy miedź czy alu ? Co nei zminia faktu że wezmą za to 80-100 zł i praktycznie doozysz 5 dyszek i dostaniesz nówke halo czy istnieja chlodnice z plastiku Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
nowa 450 pln ona jest aluminiowa chyba
|
|
|
|
|
Dama pik krócce od chłodnicy często sa z absu i tam lubi puscic na zgrzewie.
ostatnio spawałem chłodnice w seju na króccu stąd pytanie. mogło tez puscic aluminium lub miedź w zaleznosci gdzie poleciało "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
jacku gdzie mozna pospawac ?
|
|
|
|
|
w stalowej aluminium spawa koles w zbrze kolo hali. stary fachowiec ale daje rade. nie bedzie to tanie i nie da ci nikt gwarancji ze nie strzeli obok
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT plastik czy miedź czy alu ? padla mi chlodnica gdzie kupie taka za 150 zeta?
Co nei zminia faktu że wezmą za to 80-100 zł i praktycznie doozysz 5 dyszek i dostaniesz nówke Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
Jacek85 dają gwarancje na spawanie tylko trzeba taką chłodnice po spawaniu odprężyc. Cudakizpo na szrocie w Nisku kupisz używkę .
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
wiem na bank że jest proszek do uszczelnia chłodnic i jest też płyn cos ok 20zł - ale musisz spytać w sklepie o szczegóły lub wpisz w wyszukiwarke
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Takie uszczelnianie jest wielce ryzykowne można uszkodzić silnik - a na dodatek nadaje się tylko do bardzo małych dziurek .
|
|