|
|
|
Chcę zmienić szybę w drzwiach pokoju - tylko gdzie jest szklarz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kup sobie płytę z pleksy w Pajtonie czy gdzieś. Wygląda jak taka szyba do drzwi, ale ta się nie potłucze .
|
|
|
|
|
Napewno jest w Rozwadowie i to chyba nie jeden.
Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
|
|
|
zakład szklarski jest w budynku dawnego sklepu Justyna - obecnie Społem 1. Koło Lidla.
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
Najlepszy zakład szklarski i najtańszy jest w Rozwadowie, ale nie obok flamingo, tylko ten za muzeum(w stronę Sandomierza)na tym samym placu co stacja LPG. Zakład nazywa się Janus.
ps. W tym zakładzie zaopatrują się wszystkie pobliskie zakłady narzucając kolejną marżę. |
|
|
|
|
A macie aktualny telefon do tego szklarza w rozwadowie bo te z netu i pkt nie dzialaja
|
|
|
|
|
ten z rozwadowa to kolega i inne jest wszystko. inny własciciel, inny adres firmy i wogóle.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
a masz nowe namiary?
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
był też kiedyś szklarz na hutniczej po stronie wejścia do przychodni obok okulisty. takie bodajże niebieskie metalowe drzwi
Errare humanum est. |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Chcę zmienić szybę w drzwiach pokoju - tylko gdzie jest szklarz? na przeciwko zjazdu na Charzewice jest duży zakład szklarski robią tam wszystko za zamawiałam grubą szybę na stół zrobione od ręki tylko trza mieć wymiary Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Odkopie temat,
jest jakiś tani w okolicy szklarz ?? prosze o jakieś namiary, najlepiej num. telefonu |
|
|
|
|
tel:8428239
|
|
|
|
|
nie wiem czy tani, ale również polecam szklarza w rozwadowie za muzeum. zamawiałam tam lacobel z montażem, jestem bardzo zadowolona.
|
|
|
|
|
nie wiem czy tani, ale również polecam szklarza w rozwadowie za muzeum. zamawiałam tam lacobel z montażem, jestem bardzo zadowolona.
|
|