|
|
|
Witam mam takie pytanie, czy ktos wie na czym polega praca wysyłanie maili , sporo ludzi sie ogłasza z ofertą pracy w tej formie , ciekawi mnie to ale nie wiem o co w tym kaman może ktoś sie tym juz zajmuje i oroentuje sie????? piszcie!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Myślę, że najpierw powinieneś spytać ewentualnego pracodawcę co wchodzi w zakres obowiązków zatrudnionego.
Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
Dołączył: 12 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
To jedna wielka ściema!! Sama praca polega na wklejaniu takich ogłoszeń i szukaniu jeleni. Odpowiedziałem raz na takie ogłoszenie i dostałem jakas informacja z której nic nie dało się zrozumieć oprócz tego że mam zapłacić 30 zł i zostane jakos wirtualnie przeszkolony do jakiejś pracy chyba polegającej na rozsyłaniu jakiś e-maili.W ten sposób zarabiasz szukając ludzi obiecując im wysokie zarobki ;]
|
|
|
|
|
No w sumie tez mnie sie nie wydaja realne te zarobki które oni proponuja i przypuszczam ze masz racje , na jednym forum wyczytalem ze najpierw trzeba od nich zakupic katalog za stówe , że niby z niego masz sie przeszkolic i takie tam , cczyli wychodzi na to że szukaja jelenia , kur..a ....
dzieki |
|
|
|
|
Szukają jeleni to po pierwsze, a jak się uda, że Ci zapłacą to wychodzi jakieś 15 zł za 1 mln wysłanych wiadomości ze spamem. Żenua i parodia, nie dajcie się nabierać
|
|
|
|
|
k...a , a już myślałem ze dorobie a tu kutass eheheh
|
|
|
|
|
Podobny temat był już kilka razy. Wkleję linka do jednego z nich, w którym ktoś dał linki do artykułów opisujących taką pracę. Poczytaj sobie: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=65457
|
|
|
|
|
http://www.lemat.priv.pl/index.php?m=page&pg_id=132
|
|
|
|
|
Drążąc ten temat znalazłem takie coś link powyzej , no i wiadomo pranie mózgu jak sam huj totalna sciema , dzieki pozdrawiam
|
|
|
|
|
Przy tego typu ofertach zawsze, ale to zawsze trzeba sobie przypominać jedno hasło - w tym kraju nikt za darmo ci nic nie da, a ze "nic_nie_robienie" kasę biorą tylko oszuści, złodzieje i urzędnicy państwowi wyższego szczebla (czasem trzy w jednym).
|
|