~~stalowiak | |
|
|
Czy w Stalowej Woli jest jakas szkola kick boxingu ?
jak znacie to podajcie namiary pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~zgred | |
|
|
Po co? Wypuścić na ulice kolejnych kretynów?
|
|
|
|
|
|
Próbuj swoich sił w Bushido!!!
|
|
~~a | |
|
|
OD 22 pazdziernika w Szkole na Podlesnej bedzie Krav Maga. Sto razy lepsza sprawa od kickboxingu itd. Polecam!!
|
|
|
|
|
|
bushidoooo!!!!!!!! znam inna dyscyplinę sportową lepsza o sto razy tay- bo połączenie boksu z kick boxingiem:haha:Świetna sprawa)))) A tak na marginesie zapraszam na aerobik do TOP GYMUUU to najlepszy klub podsłóńcem na AEROBIC ZAPRASZAMYYYYY
VICTORIA>>>>> ZWYCIĘSTWO JEST TUSH TUSH :P:P |
|
~~Lolus | |
|
|
Ja na aerobik chodze tylko dlatego,ze sa tam fajne laski.
Mam w domu troche sprzetu do GYM-u ale nie cwicze.Wole grupowe zajecia,to mnie kreci. W ub.tygodniu pomagalem dziewczynie zalozyc ciezarki,umowolismy sie na randke.Bardzo sympatyczna osoba. Jest wiele kobiet rozwiedzionych,zagubionych,ktore tez przychodza na zajecia dla poznania ciekawych herkulesow. Ogolnie jest OK. Z wlasnych spostrzezen moge dac jedna konkluzje; te sale cwiczen sa czyms wiecej jak tylko miejscem dla wypocin. |
|
|
~~oekenzaburo | |
|
|
OD 22 pazdziernika w Szkole na Podlesnej bedzie Krav Maga. Sto razy lepsza sprawa od kickboxingu itd. Polecam
W której konkretnie szkole będą się odbywały te treningi krav magi? w 4? |
|
|
~~al | |
|
|
w szkole na podlesnej tam jest jedna szkola to jest byla szkola podstawowa numer 6 Start 22 pazdziernika godzina 17.30 P
|
|
|
~~oekenzaburo | |
|
|
arigato san, wielkie dzieki, na pewno tego nie przegapie
|
|
|
~~ | |
|
|
w szkole na podlesnej tam jest jedna szkola to jest byla szkola podstawowa numer 6 Start 22 pazdziernika godzina 17.30 P
NA PODLEśNIEJ JEST GIMNAZJUM NR 1 I SPOłECZNE LICEUM W JEDNYM BUDYNKU (BYłA PSP NR 6) Takze w PSP NR 1 jest |
|
|