~~Edzio | |
|
|
Co jest chłopaki? Ktoś Wam syfa wsadził na stronkę? Malware jak się patrzy, nawet w firefoksie się uruchamia.. oj nie dbacie o zabezpieczenia serwisu, panowie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
nie było aż tak tragicznie
ktoś zaspamował na forum i miał szczęście że mu sie wkleił i wykonał kod JS - który przenosił na strony nie porządane. Admin wstał, sytuację opanował Zaraz wprowdzimy zabezpieczenia co by taka sytuacja była ostatnią. \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
do Pentagonu sie dobrali - to czego by sie mieli do małego naszego Stalowe nie dobrać
|
|
~~123 | |
|
|
brawo za szybką reakcję
|
|
|
|
|
|
"redaktorzy" czemu posty są usuwane ?
Pozdrawiam, #sTw |
|
|
|
|
1. nie redaktorzy - a moderatorzy
2. jak bysmy paru postow nie usuneli - to nadal byśmy przeżywali paraliż P.S. postow zarejestrowanych generalnie nie usuwamy, natomiast gosci - zdarza sie - jesli sa bezsensowne, i nie wnosza nic do sprawy. |
|
~~saren | |
|
|
byłem tu wczoraj punkt 0:00 - widziałem co sie działo - banda huja !!!!! :zły::zły:
ale CO NAS NIE ZNISZCZY - TO NAS WZMOCNI !! |
|
|
~~saren | |
|
|
a ty frugo co ?????
czyzbys mial cos na sumieniu, ze tak z ironia ? ! :wśceikły: |
|
|
|
|
|
no być może i mam coś z tym wspólnego kto to wie
Marcinie (bo jak się nie myle tak się zwiesz): "redaktorzy" - nie wyczułeś ironii ? Pozdrawiam, |
|
|
|
|
A może by tak Panowie Moderatorzy i Administratorzy spróbowali wprowadzic odrobinę kultury?Mam na myśli ograniczony dostęp do pewnych serwisów Stalowemiasto. Pełen dostęp mieliby tylko zarejestrowani użytkownicy. Pamiętam, że podobna sytuacja miała już miejsce, co spotkało się z ostrym sprzeciwem i krytyką w skierowanymi w Waszą stronę (czyli wszystko w normie), jednak stwierdzam, że było mniej odważnych inaczej typu "~" i "~~".
Zdaję sobie również sprawę, iż prowadzenie, ulepszanie, konesrwacja portalu nie jest Waszym jedynym zajęciem, a jedynie dodatkowym obowiązkiem, na który też musicie niestety znależć czas. Zmierzam konkretnie do tego, by posty zawierające słowa powszenie uznane za niecenzuralne i obraźliwe po prostu usuwać - delete i tyle. Chamstwo, cwaniactwo a najgorszy jest przerost inteligencji nad rozumem. Powtarzające się po kilka razy ogłoszenia o identycznej treści i namiarach. Liczę na przemyślenie problemów w wolnych chwilach i stosowne reakcje w wolnym czasie. Poza tym - KONKRETNA I PORZĄDNA ROBOTA, pozdrawiam serdecznie. All_in_1 (Wszystek w jednym):haha: Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
|
|
|
zgadzam się z postem all_in_1. postów na forum zapewne byłoby mniej, ale podniosłaby się ich jakość
|
|
|
|
|
dziękuję za wsparcie, ale to wciąż za mało.
Jednak każda opinia się liczy, chyba:zdechly: Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
|
|
|
CYTAT Marcinie (bo jak się nie myle tak się zwiesz): "redaktorzy" - nie wyczułeś ironii ?uśmeich Zarząd tutaj występuje w liczbie mnogiej. I nie każdy zarząd się Marcin zwie a odnosnie forum: Proba wprowadzenai logowania spotkala sie tutaj kiedys z protestem ... Same "~" mozna ukrócić wprowadzajac weryfikacje czy podany nick jest np. dluzszy od 3 znakow. Czy to cos da ... ? Zobaczymy. Napewno bedzie mniej anonymouse. Dublowane ogloszenia, tematy - staramy sie eliminowac - ale niestarcza czasu i rąk na wszystko dzieki za slowa uznania |
|
~~silver | |
|
|
nie wiem czy ktos to zauwazyl - Admini ?? - ale stalowemiasto - po tym "malware" awansowalo w google na haslo stalowa wola - bezposrednio po ataku bylo 2 - teraz jest 3 - a pzedtem jak sie nie myle bylo to miejsce 7 ?
tak ze IMHO ten atak pomógł - co jest poważnie mówiąc całkiem prawdopodobne ... . |
|
|
|
|
|
To była tylko sugestia z mojej strony. Dlatego wolniutko i spokojnie zdążajcie do celu, systematycznie, aż wiara sie przyzwyczai, a efekty przyjdą z czasem
Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|