| 
                  Posty: 5 Dołączył: 12 Cze 2007r. Skąd: upadle.pl Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Ok. 8 rano, na bardzo ostrym zakręcie między Rzeczycą Okrągłą a Dąbrową Rzeczycką doszło do zderzenia cinqucento z busem. Najprawdopodobniej przyczyną wypadku był manewr wyprzedzania przez buda. Do tego prędkość i zła pogoda. Kierowce fiata, kobietę, zabrano w bardzo ciężkim stanie do szpitala. Ponoć długo Ją reanimowali w erce. Strażacy aby Ją wydostać z samochodu musieli go rozciąć. Mam nadzieje że kobieta przezyje. Ten zakręt jest naprawdę niebezpieczny, jest ostry, zaraz za nim jest mostek, jeżdżę tą trasą parę razy dziennie i wiem że naprawdę tam jest bardzo niebezpiecznie, sam byłem parę miesięcy temu światkiem wypadku w tamtym miejscu. www.upadle.pl | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| www.upadle.pl | |
| 
|   | |
| 
      Kobieta zmarła [*]
       www.upadle.pl | |
| ~~ewelina | |
|   | |
| 
      bezmyslny kierowca, zeby wyprzedzac na trzeciego i to jeszcze w taka pogode, porazka. Kobieta zmarła i ciekawe kto teraz za to bedzie odpowiedzialny
       | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      Kierowca busa ...  Na tej drodze, często widać takie manewry, szczególnie przez busy. [*] www.upadle.pl | |
| ~~latające kombinerki | |
|   | |
| 
      no i to wszystko przez kierowce busa któremu zapewne śpieszyło sie na przystanek zeby wyprzedzić PKS i zabrać mu klijentele...
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 8 Dołączył: 13 Cze 2007r. Skąd: Stalówka Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      to nie byl bus tylko autobus, ktory (podobno) przewozil pracownikow.
       www.twoj.systempartnerski.pl | |
| 
                  Posty: 8 Dołączył: 13 Cze 2007r. Skąd: Stalówka Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      to nie byl bus tylko autobus, ktory (podobno) przewozil pracownikow.
       www.twoj.systempartnerski.pl | |