| ~~Klika | |
|   | |
| 
      Ten kolo " ~ " co czesto zabiera glos na forum i czepia sie wszystkich ortografii to jakis Miodek czy co ?? tylko ze wersja sportowo gejowska. Kolo " ~ " czep sie misia i idz wypucuj se jaszczura!!! | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      określ się
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      o kogo Ci
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      chodzi, bo
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      jest nas wielu     | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      i
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      nie zniszczy
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      nas domestos
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      i pur
       | |
|  | 
| ~~Andrzej | |
|   | |
| 
      frajerka
       | |
|  | 
| ~~kkk | |
|   | |
| 
      OWNAGE :}
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 73 Dołączył: 6 Sie 2007r. Skąd: StaloweMiasto Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT określ się o kogo Ci chodzi, bo jest nas wielu i nie zniszczy nas domestos i pur to sie niby nazywa incognito,tacy są odważniejsi,idą lepiej,bo mają przydymiony "czip",chodzą na dużym wdechu i mają nowe części do naprawy kuchenki gazowej,bo stara jest chyba nieszczelna,czego objawy widać powyżej   Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 | |
| ~~Miodek | |
|   | |
| 
      allin1 - NAUCZ SIĘ NAJPIERW POPRAWNIE PISAĆ A POTEM ZABIERAJ GŁOS.
       | |
|  | 
| ~~xxx | |
|   | |
| 
      Panie "Miodek" czy musisz wytykać wszystkim błędy.Grunt że tekst jest zrozumiały i wszyscy wiedzą o co chodzi.Nie przypieprzaj sie do wszystkiego bo sam nie jesteś nieomylny.A może ty jesteś jakiś szpieg lub agent pisowski.
       | |
|  | 
| 
|   | |
| CYTAT allin1 - NAUCZ SIĘ NAJPIERW POPRAWNIE PISAĆ A POTEM ZABIERAJ GŁOS. najpierw naucz się porządnie czytać a potem zapoznaj się z obsługą klawiatury swojego komputera.Koło Miodka to ty nawet nie siedziałeś,"polonisto",a literkę każdemu zdarzy sie zjeść. Błędy usunąłem ,łyso Ci?? Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 | |
| ~~Miodek | |
|   | |
| 
      Łyso... Nie. Nie jest mi łyso.
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      allin1 - po kropkach i przecinkach stawiamy spacje!
       | |
|  | 
|   | |
| 
      spokój chłopaki   | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      to stawiajcie, tekst ma być jasny i zrozumiały a jego treść prosta i zwięzła, jak ci nie pasi to nie czytaj. Zrozumiałbym, gdyby miedzy wyrazami nie było spacji, ale po i przed znakami interpunkcyjnymi? To nie jest pismo urzędowe, ja tu nie piszę referatów i przemówień dla Giertycha, tylko wyrażam swoje zdanie i myśli a w nich nie ma spacji, bo zajęłyby zbyt wiele miejsca. co, Golf cie przejechał , ten , co ma nowy "czip" i duży wydech i nowe części?? A ja jestem spox, nie narzekam ciśnienie w normie, na tiki nerwowe i skurcze mięśni w górnych partiach ciała nie narzekam, tak więc rączki przy sobie mam   Ku Waszemu zadowoleniu od dzisiaj będą spacje   Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 | |