~~Olga | |
|
|
Polecam gabinet twój dentysta w rozwadowie.
Razem z mężem leczylismy zęby u pana doktora i jetesmy bardzo zadowoleni , bardzo profesjonalnie i fachowo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
Ja polecam pomidory od baby za halą, koło śmietnika. Jedliśmy z żoną, są super!
|
|
|
~~Anka | |
|
|
Jaka jest róznica międzu profesjonalnie a fachowo?
CYTAT Polecam gabinet twój dentysta w rozwadowie.
Razem z mężem leczylismy zęby u pana doktora i jetesmy bardzo zadowoleni , bardzo profesjonalnie i fachowo. |
|
|
~~mrowka | |
|
|
polecam Panią Ćwikłę- gabinet na ul. Asnyka 3, bardzo miło, bezboleśnie i fachowo naprawdę polecam!
|
|
|
~~gospocha | |
|
|
CYTAT polecam Panią Ćwikłę- gabinet na ul. Asnyka 3, bardzo miło, bezboleśnie i fachowo naprawdę polecam! Jak przedmówca - Co znaczy fachowo? |
|
|
~~pomidorro | |
|
|
CYTAT Ja polecam pomidory od baby za halą, koło śmietnika. Jedliśmy z żoną, są super! ale tylko ze śmietano i cebulo i potem po pożarciu michy tychże pomidorów ze śmietano i cebulo (koniecznie dużo cebuli, niemniej niż kilogram!) idziem ku dentyście |
|
|
~~Edzio | |
|
|
CYTAT ...idziem ku dentyście Nic go bardziej nie ucieszy niż zapach cebuli z naszej paszczy. |
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a tam cebuli
czosnek bije cebulę na łeb a najlepiej jak ci się wiejską kiełbaską niechcący odbije Errare humanum est. |
|
~~Anka | |
|
|
Wracając do tematu - no i o co chodzi w końcu z tym dzieckiem?
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
CYTAT a najlepiej jak ci się wiejską kiełbaską niechcący odbije A weź kumulację: czosnek plus do tego wiejska! Hmmm.. |
|
|
~~pomidorro | |
|
|
CYTAT CYTAT a najlepiej jak ci się wiejską kiełbaską niechcący odbije A weź kumulację: czosnek plus do tego wiejska! Hmmm.. plus wiadro pomidorrów ze śmietaną i kilogramem cebulli |
|
|
~~pacjent | |
|
|
Ależ głupoty. Nie szkoda cennego czasu?
|
|
|
~~Anka | |
|
|
Zdecydowanie odradzam Ortomix. Bajery-rowery, a drą za plomby i cokolwiek się da jeszcze. Niby NFZ, a za to dopłata, za tamto - jak przyjdzie co do czego to drożej, niż gdzie indziej bez NFZetu. Nawiasem mówiąc plomba i tak wypadła.
|
|
|
~~antonio | |
|
|
Ja robilem kompleks w Orto- mixie. najpierw Dr. Zdonek zrobila mi wycenę, potem uzgodnilismy zakres pracy. wszystko super sprawnie, na godzine, zgodnie z wyceną.
|
|
|
|
|
|
dzwonie do dyntystki i sie chce umowic na wizyte,
ona mnie pyta: na fundusz czy prywatnie? teraz tak sie zastanawiam jak powiem, ze na fundzusz to ona to zrobi byle jak?? |
|
~~abc | |
|
|
Pyta bo "na fundusz" jest kolejka nr 1 a prywatnie nr 2. Inne terminy i godziny.
|
|
|
~~Darek P | |
|
|
CYTAT Zdecydowanie odradzam Ortomix. Bajery-rowery, a drą za plomby i cokolwiek się da jeszcze. Niby NFZ, a za to dopłata, za tamto - jak przyjdzie co do czego to drożej, niż gdzie indziej bez NFZetu. Nawiasem mówiąc plomba i tak wypadła. Anka bo zęby trzeba było myć to nikt by z ciebie nie zdzierał nie podoba ci sie bo jest za drogo i zle idz do innych partaczy bedzie taniej a zobaczysz czy lepiej!!! |
|
|
|
|
|
a co powiecie na temat dentyski na Ofiar Katynia na przeciwko kosciola michalitów?
|
|
|
|
|
CYTAT Pyta bo \"na fundusz\" jest kolejka nr 1 a prywatnie nr 2. Inne terminy i godziny. czyli kazdy powinien chodzic na NFZ bo co za glupek da za usluge 2 razy drozej jak moze miec taniej, wiec nie wiem jeszcze czym to sie rozni. |
|
|
|
|
Masz krotsza kolejke, nfz nie placi za leczenie od jakis tam zebow z tylu, tylko usuwanie, no i jeszcze prawo do takich zbytkow jak "znieczulenie" ;-)
К сожалению для российских, но я использую Google переводчик. |
|
~~Anka | |
|
|
CYTAT CYTAT Zdecydowanie odradzam Ortomix. Bajery-rowery, a drą za plomby i cokolwiek się da jeszcze. Niby NFZ, a za to dopłata, za tamto - jak przyjdzie co do czego to drożej, niż gdzie indziej bez NFZetu. Nawiasem mówiąc plomba i tak wypadła. Anka bo zęby trzeba było myć to nikt by z ciebie nie zdzierał nie podoba ci sie bo jest za drogo i zle idz do innych partaczy bedzie taniej a zobaczysz czy lepiej!!! Tak też zrobiłam, było nie taniej, ale zdecydowanie skuteczniej i bez niepotrzebnego bajeru. |
|
|
|
|
|
Witajcie
poszukuje opini, spostrzeżęń osób korzystających z usług DENTESU przy ul. Popiełuszki. Do tej pory leczyłem zęby w Stomatologii Rodzinnej a teraz myslę nad zmianą |
|
|
|
|
Czy ktoś miał do czynienia ze stomatolog Olech-Szymańską ?
Polecacie ją ? |
|
|
|
|
dentysta pyta jakie znieczulenie?na fundusz czy prywatnie?
na fundusz! dentysta-aaaaa kotki dwa |
|
|
|
|
Ja zdecydowanie polecam Panią Ewę Tondel - Litewską.
|
|