~~ | |
|
|
:zły:Ja polecam Marte Zawół - Brulińską na ulicy Poniatowskiego na przeciwko MALDOMU
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
:blee::blee::zły:Ja polecam Marte Zawół - Brulińską na ulicy Poniatowskiego na przeciwko MALDOMU
|
|
|
~~ | |
|
|
:boksuj:przystojny...:haha:
|
|
|
~~ | |
|
|
:blee:Ja byłam z córcią w ORTO-MIX. Córcia boi się dentystów, a tu ku mojemu zdziwieniu nie płakała i chce dalej chodzić. Polecam.
|
|
|
~~ | |
|
|
Nie polecam dentysty partacza w Rozwadowie.tej koło kaflarni///:blee::blee::blee::blee:
|
|
|
~~ | |
|
|
Paleń-LIPA,I O.:zły::zły::zły:
|
|
|
~~ | |
|
|
Paleń ŁAMIE ZĘBY,ŻLE ROBI
|
|
|
~~ | |
|
|
:blee::blee::blee::blee::blee::blee:Nie polecam dentysty w Rozwadowie koło cmentarza i kaflarni
|
|
|
~~ | |
|
|
Nie polecam dentysty w Rozwadowie koło biedronki pod cmentarzem.Leci na błysk i bajer.:ysz::ysz::ysz::ysz:
|
|
|
~~ | |
|
|
:zdechly::zdechly::zdechly::zły::zły::zły::zły:Nie polecam dentysty w Rozwadowie koło biedronki pod cmentarzem.Leci na błysk i bajer.:ysz::ysz::ysz::ysz:
|
|
|
~~ | |
|
|
Dr Dąbkowska przyjmuje w Al. JP II 13, obok Dilabu. tel. 8448833. Tez nie polecam,bo ona sama nie pracuje,tylko zatrudnia tych po studich co muszą się nauczyć.:zły::zły::zły::zły::zły:
|
|
|
~~ | |
|
|
:boksuj:przystojny...:haha: bo ładniejszy od diabła.:wśceikły::wśceikły::wśceikły::wśceikły:
|
|
|
~~ | |
|
|
Paleń-kicha!!!!!!!:zły::zły::zły::zły:
|
|
|
~~ | |
|
|
:zdechly::zdechly::zdechly::zły::zły::zły::zły:ood:Nie polecam dentysty w Rozwadowie koło biedronki pod cmentarzem.Leci na błysk i bajer.:ysz::ysz::ysz::ysz:
|
|
|
~~ | |
|
|
:zdechly::zdechly::zdechly::zły::zły::zły::zły:::Nie polecam dentysty w Rozwadowie koło biedronki pod cmentarzem.Leci na błysk i bajer.:ysz::ysz::ysz::ysz:
|
|
|
~~ | |
|
|
:blee:Ja byłam z córcią w ORTO-MIX. Córcia boi się dentystów, a tu ku mojemu zdziwieniu nie płakała i nie c hce dalej chodzić.Nie Polecam.Pracują w lupach bo mają zły wzrok.
|
|
|
~~ | |
|
|
Oj chciałabyś tak mieć robione zęby |
|
|
~~ | |
|
|
:zły::zły::zły:
Oj chciałabyś tak mieć robione zęby,gdy widzisz że ktoś ślipie a nie patrzy ostro. |
|
|
~~ | |
|
|
:zły::zły::zły:
Oj chciałabyś tak mieć robione zęby,gdy widzisz że ktoś ślipie a nie patrzy ostro. |
|
|
~~ | |
|
|
ja polecam lekarki z gabinetu koło ballady miłe spokojne dokładne niedrogie a i na młodosc zawsze przyjemnie popatrzec.Trudno że urodą nie grzeszą. |
|
|
~~dziadek | |
|
|
trele morele-ja mam 61 roki i brak mi JEDNEGO żęba. Ale nie piiję mleka-nigdy go nie lubiłem, jem potrawy kolagenowe/galarety wieprzowe,salcesony/i nie wiem co to dentysta.Myję zęby woda z dodatkiem sody oczyszczonej lub wody utlenionej- pasty niszczą szkliwo-ha !
|
|
|
~~justyn | |
|
|
a ja leczyłam ząbki w rozwadowie i jestem zadowoona bardzo swietny dentysta i bardzo miły!
|
|
|
~~zabka | |
|
|
super dentysta to w rozwadowie "twojdentysta" polecam
|
|
|
~~ana | |
|
|
a ktora z dentystek byla w ciazy i urodzila w sierpniu???
|
|
|
~~ruda | |
|
|
Ana, proszę, nie poruszaj tego tematu.
|
|
|