Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Daj spokój, domów tam od groma na każdym kroku.
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
|
|
|
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
|
|
|
Już nie tylko koło parowozowni, ale i daleko za się ludzie budują. Co to się dzieje... apokalipsa nadchodzi :(.
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
~~grin | |
|
|
Co sadzicie o Lupickim??
|
|
|
~~monika | |
|
|
przystojny...:haha:
|
|
|
~~ziuta | |
|
|
Chytry i malo kontaktowy
|
|
|
~~Bulu | |
|
|
Jśli chodzi o rwanie to Wroński przyjmuje w żłobku za lotosem super facet lużny i wie co robić nic nie czuc nawet ukłuciaa do leczenia jednak łupicki
|
|
|
~~pacjent | |
|
|
Polecam Pania Monike Kwiatkowska,przyjmuje na okulickiego kolo Banku Spoldzielczego.
|
|
|
~~Jurek | |
|
|
a jesli chodzi o implanty kto najlepiej zakłada w stalowej???
|
|
|
~~kurka | |
|
|
Mam 4 implanty ale wszystkie wykonane w Lublinie. Szczerze radzę nie próbójcie tego w Stalowej. Reklamuje się gabinet dr.Łupickiego że zakłada jak się tam przejdziecie to zrozumiecie dlaczego bardzo odradzam pozdrawiam
|
|
|
~~Maniu | |
|
|
Planuje załozyc mostki? kogo polecacie?
|
|
|
~~mka | |
|
|
mosty łódź S.A.
|
|
|
~~ | |
|
|
Paleń
|
|
|
~~goga | |
|
|
Jeśli chodzi o żonę dr Lorkowskiego to jest Ona ginekologiem, a nie jak ktoś pisał stomatologiem ;-)
Lorkowskiego polecam jeśli chodzi o usuwanie zębów ... chirurg szczękowy, szybko, sprawnie i prawie bezboleśnie. |
|
|
~~ | |
|
|
Ja polecam Marte Zawół - Brulińską na ulicy Poniatowskiego na przeciwko MALDOMU
|
|
|
~~maveo | |
|
|
Nie rozumiem dlaczego mam jechac zakładać implanty do Lublina...
byłem u dr Łupickiego ale nie podobało mi się więc poszedłem do Dentesu i nie żałuję... przyjechał dr z Rzeszowa i wszystko poszło w jak najlepszym porządku.. (ten lekarz wstępował w reklamie pasty colgete) |
|
|
~~kurka | |
|
|
Do Lublina z jednego powodu- zawsze najważniejsze jest doświadczenie w danej dziedzinie tu implantach . Poczekamy- zobaczymy , jak ktoś bawi się tym od paru lat to wie co robi.
|
|
|
~~ron | |
|
|
Niestety starsze Panie tylko siedzą w gabinetach i łoją kapuchę, nawet nie myślą o szkoleniach , czy coś tam. Ja nigdy nie miałem dobrego zdania o dentystach w naszym "miasteczku",ale jak znajomy polecił "OrtoMiX" i tam poszedłem byłem bardzo zdziwiony. Sprzęt nówka, Panie pracują w takich lupach jak w "Chirurgach" (w życiu czegoś takiego nie widziałem). Przed wizytą pokazują na monitorze jaki jest stan uzębienia, tak że nie wsadzą Ci jakiegoś badziewia bo po wizycie sam możesz stwierdzić ile zostało zrobione i jak to wygląda. Jak jeszcze zobaczyłem w Echu, że robią coś dla miasta to całkiem mnie zatkało. cool
|
|
|
~~Krzysiek | |
|
|
W nisku polecam Mokrzynskiego znakomicie robi material bardzo dobrej jakosci ,a w Stw pania Krystyne Mroczek z ul.Staszica tanio i bardzo mila obsluga
|
|
|
~~ | |
|
|
jedno wiem napewno..nie ma w stalowej lepszej dentystki od tej ktora przyjmuje w gabinecie niedaleko kina ballada.babeczka jest normalnie niesamowita:haha:- znieczulenie od razu, jedna wizyta=zrobiony/e do konca zabek/ki koszt to 50 zlotych ale oplaca sie wuierzcie mi. nie znam dokladnego adresu ale to jest wejscie tak troszke po schodkach do bloku od glownej ulicy . naprawde polecam ta dentystke
Ul.Staszica Pani Krystyna Mroczek naprzeciwko Wzorcowego dzisiaj u niej bylem potwierdzam powyzsza opinie przyjmuje w poniedzialki,Wtorki ,Czwartki i Soboty |
|
|
~~heniu | |
|
|
A czy ktos wie gdzie ma gabinet dr. Lorkowski stomatolog
|
|
|
~~ | |
|
|
z
|
|
|
~~Krzysiek | |
|
|
ile w Orto-mixie biora za zrobienie zeba ?
|
|
|
~~Kaja | |
|
|
Ja polecam pana doktora Wojciecha Musialika!!
gabinet na przeciwko jubilatu, nie znam drugiego z braci,który także jest dentystą, ale pana Wojciecha mogę z czystym sumieniem polecić,fachowa obsługa, niedrogo, odkąd do niego chodzę nie boję się dentysty:, Naprawdę!!![rozmiar=14][/rozmiar] |
|
|
~~1 | |
|
|
Polecam Panią Martę Zawół Brulińską
|
|
|
~~ | |
|
|