| ~~audiofil | |
|   | |
| 
      Jeśli jest ktoś, kto lubi ten temat, zapraszam do dyskusji. Jestem znawcą tematu, szukam ciekawych ludzi, którzy lubią HiEnd
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~Pławo | |
|   | |
| 
      też lubię posłuchać swojej ulubionej muzyki na "dobrym" sprzęcie - to rzeczywiście wciąga, nie trawię Loudness War jaką prowadzą "najlepsze" rozgłośnie radiowe i producenci sprzętu samochodowego    | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      smiecie
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      co śmiecie? ziomuś tolerancja!
       | |
|  | 
| ~~hifi | |
|   | |
| 
      śmieciu, idź sobie pojeździć swoim połatanym Golfem II z głośnikiem 1000 wata hie hie ;)
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Śmiecie to możecie sobie wołać do papierków w koszu, wszystko jest dla ludzi i każdy lubi co innego, a że lubicie się wykłócać to gratuluję poziomu nonsensu w głowie.
       | |
|  | 
| ~~nuno | |
|   | |
| 
      no jak widać niestety sporo jest tu użytkowników na poziomie :/
       | |
|  | 
| ~~helmut | |
|   | |
| 
      Chętnie bym podyskutował a w zasadzie poradził, chce bowiem kupić sprzęt i chciałbym by mi doradził ktoś kto się na tym zna.
       | |
|  | 
| ~~zzzzzzzzzzzzzz | |
|   | |
| 
      Helmut - mój mąż to chodząca encyklopedia w tym temacie. Jeśli potrzebujesz pomocy to daj znać.
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      ja potzrebuje pomocy :] jakiekolwiek namiary moge prosic? gg? mail?
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      gg 4001976 zapraszam
       | |
|  | 
| ~~Górek | |
|   | |
| 
      Witam uprzejmie wszystkich. Na Stalowolskim forum jestem poraz pierwszy. Od razu zwrócilem uwage na wątek "klub audiofila". Ciekaw jestem czy jest nas wielu w Stalowej Woli. Z chęcia podyskutuje, ewentualnie posłucham czyjegoś systemu. Mój jest do posłuchania, niestety w Warszawie. To może na początek napiszecie na czym słuchacie muzyki? Pozdrawiam Górek | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Górek z audiostereo.pl?
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Pozdrawiam
       | |
|  | 
| ~~Aga | |
|   | |
| 
      Mój chłopak może pomóc i doradzić w zakupie wysokiej jakości sprzętu HiEnd. Już ładnych kilka lat w tym siedzi, jeździ też co roku na wystawy do Warszawy.
       | |
|  | 
| ~~Aga | |
|   | |
| 
      Zapomniałam dodać że jestem ze Stalowej Woli. Teraz mamy do odsłuchu m.in. odtwarzacz Mark Levinson 390S (upgrade) i kolumny A.D.A.M.
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      ulala no widzę, że wreszcie jakieś konkretne tematy | |
|  | 
| ~~hehe | |
|   | |
| 
      ... a mnie tam wszystkie -file się źle kojarzą    | |
|  |