| ~~Ania | |
|   | |
| 
      proszę o odpowiedz, dzieki
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~ssmok | |
|   | |
| 
      wyjezdzamy do lasu sobie pojezdzic po tutejszych bezdrozach   coprawda blotko znalezc to cud :( | |
|  | 
|   | |
| 
      Nie wychodze z domu przynajmniej w poludnie
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 143 Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      niestety mam troche roboty pyrz domu tak wiec jedynie zimne piwko wieczorem przy kompie ...a w pokoju to ja cie sune jest tak goraco ze po 10 min piwo sie gotuje   :/ | |
| ~~motyla_noga | |
|   | |
| 
      klimka, nic lepszego nie znalazlem ;p. A piwko swoja droga ;]
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 10 Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Hmmmmm mrożę napoje, w południe staram się przebywać w domu a jeśli nie mogę to po prostu przebywam w zacienionym i przewiewnym miejscu, staram się również być jak najlżej ubrany (krótkie spodenki, klapki, ewentualnie koszulka oraz czapka z daszkiem). Stosuję również sprawdzony sposób i w miarę posiadania wolnego czasu korzystam z wycieczek nad wodę, a wieczorami wietrzę dom    | |
| ~~ | |
|   | |
| 
      Mam duży basen  w ogrodzie. Do niego piwko i lato może trwać.
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 44 Dołączył: 19 Lut 2007r. Skąd: Stalowa Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Taa ja sobie radzę. 36st w cieniu w słońcu brakło mi skali na termometrze (max 50) a ja żniwuje na kombajnie w pełnym słońcu, Nie ma nic lepszego na upał jak robota. Tylko trochę mnie przywęgliło.
       | |
| 
                  Posty: 53 Dołączył: 12 Lip 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      nad wode jezdze
       | |