| 
                  Posty: 6 Dołączył: 19 Lip 2007r. Skąd: irlandia Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      tak sie zastanawiam, jestem teraz w irlandii, powiedzmy ze chcialbym znajomym polakom polecic odwiedzenie stalowej woli. czym nasze miasto moze sie poszczycic, czym wzbudzic zainteresowanie tak by  mieszkaniec innego miasta poczul sie w obowiazku odwiedzic nasza metropolie?
       | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
|   | |
| 
      Kościół Floriana, Klasztor Kapucynów w Rozwadowie, Muzeum Regionalne ...
       | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      a cos nie dla moherowych beretow?
       | |
|   | |
| 
      Nie mam pomyslow ;D
       | |
|  | 
| ~~Stalówek | |
|   | |
| 
      ludzie...sa ciekawi ludzie...piekne okolice.mozna skoczyc na Wilczą,do Janowa czy Zaklikowa.
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      OGLADAŁEM NOWĄ BROSZURE O STALOWEJ WOLI ZABRAKŁO W NIEJ WIELE ZABYTKOWYCH BUDYNKÓW, TAKICH JAKIE PRZEDSTAWIŁ W SWOJEJ BROSZURZE LWOW
       | |
|  | 
| ~~nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn | |
|   | |
| 
      A gdzie ta broszura jest osiągalna (o ile wogóle)?
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 405 Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT czym wzbudzic zainteresowanie tak by  mieszkaniec innego miasta poczul sie w obowiazku odwiedzic nasza metropolie? kolarskim peletonem do huty oraz targiem badziewia co sobotę   Jutro To Dziś Tyle Że Jutro | |
| 
|   | |
| 
      to fakt, pletonu pod huta moga nam pozazdroscic nawet chinczycy
       | |