|
|
|
Najlepszy lokal na wesele? gdzie można fajnie pobawić, jedzenie jest dobre i obsługa w porządku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polecam remize strazacka w Bojanowie,dokola las i fajny klimacik
|
|
|
|
|
A ja polecam Zajazd Gielarek w Grębowie ładny lokal miła obsługa , dobre jedzenie ...
|
|
|
|
|
Słyszałam, że ten nowy pałacyk w Janowie Lubelskim jest całkiem całkiem, i około 120zł za osobę sie płaci i bardzo dużo jedzenia i to w dodatku smacznego jest.
Inni znajomi polecają w Ulanowie - Galicję Ale jakie są tam ceny to nie mam pojęcia. Co do Gielarka w Grębowie był kiedyś post i ktoś w nim pisał, że w trakcie wesela był napad na "koperty i wódkę" i po weselu było jak wkroczyło kilku gości w kombiniarkach, ale nie wiem tego na 100%, tak ktoś po prostu pisał. Sezam też odradzam, oklepany. Ja miałam w domu weselnym w Racławicach, trzeba niestety wszystko sobie samemu załatwić, ale jak ktoś chce to potrafi aby rodzina i znajomi w kuchni nie siedzieli całe wesele ;] A żeby wszystko na ostatni guzik było dopięte MY.......................................... |
|
|
|
|
mogę polecić Zajazd nad Łęgiem na Rudzie (Przyszów)
Duża osobna sala do tańczenia. Stoły i krzesła ładne, drewnaine. Kucharz ponoć super. Duży taras. Spokojna okolica. 9km od Stalowej. 100zł od osoby. (2009) pokoje dla gości. poprawiny - wynajem na drugi dzień za 500zł (całość) |
|
|
|
|
Romeo&Julia, masz na myśli zamek królewski w Jan. Lub? Jeśli tak, to cena na ten rok wynosi 130zł/os, co roku będzie się podnosić o ok. 10zł. Super wystrój, jedzenie bardzo średnie.
Historia o napadzie w Gielarku jest wyssana z palca. Ja polecam Duo w Janowie, ale na niewielkie wesele. W samej Stalowej moim zdaniem nie ma żadnego godnego polecenia lokalu. |
|
|
|
|
hutnik ale właścicielka ................
|
|
|
|
|
Ja polecam Dom weselny w Borowie FELA w tym roku mialam tam swoje wesele wystroj sali jest super mila i obrotna obsluga wlasciciel tez jest bardzo mily na poczatku wesela zloyl nam zyczenia na sali i daln nam obraz jako prezent slubny placilismy 120zl od osoby mielismy w cenie 6 dan goracych napoje( nie zliczona ilosc) ciasto owoce lody szampan tort i dodatkowo wiejski stol na ktorym byly same pysznosci tylko wodke trzeba bylo miec we wlasnym zakresie. Mozna tam rowniez wynajac pokoje do spania GORACO POLECAM
|
|
|
|
|
CYTAT Ja polecam Duo w Janowie, ale na niewielkie wesele. Fajny lokal i tani. CYTAT hutnik ale właścicielka najdroższy chyba lokal w mieście a z zewnątrz wygląda jak z minionej epoki. CYTAT Ja polecam Dom weselny w Borowie FELA w tym roku mialam tam swoje wesele wystroj sali jest super ... placilismy 120zl od osoby mielismy w cenie 6 dan goracych napoje masz na myśli wystrój zmieniany raz na 3 miesiące ? hehe i ta podłoga lastrykowa za czasów wesela mojego wujka 10 lat temu. 6 dań gorących - i ktoś zjadł te 6 dań ? marnotrastwo jedzenia. |
|
|
|
|
ja też polecam ZAJAZD GIELAREK lokal, dużo miejsca na samochody i dzieci mogą bez obaw pobiegać po placu, a najważniejsze, że jedzenie pychaaaa i dużooo, obsługa naprawdę się stara - bardzo miła, tzw. MEGA POZYTYW (acha jak ktoś uwierzył w napad na koperty i wódkę to chachachachaaa!!! gratuluję inteligencji)
|
|