| 
                  Posty: 1216 Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Co sądzicie o Subaru ? np. Imprezie co byście kupili za 30 tys. | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 27 Dołączył: 15 Lip 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      bmw ;]
       | |
| 
                  Posty: 334 Dołączył: 3 Cze 2007r. Skąd: mam wiedzieć? Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Kawasaki zx636r i do tego Octavie 1.9 TDI w starej budzie   . Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
|   | |
| CYTAT bmw ;] Jakie bmw za 30 tys kupisz? | |
|  | 
| ~~sa | |
|   | |
| 
      wiekszosc egeamplarzy ktore sa do kupienia   subaru impreza - nowka to pewnie ze 180 tys. | |
|  | 
| 
                  Posty: 187 Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      prawie;]
       \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... | |
|   | |
| 
      Ja bym kupił passata;]
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 1216 Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      zomo - jaki fajny emblemat    | |
|   | |
| 
      Mojego wykonania oczywiscie
       | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      Peterek - dobre;] Polecam allegro.pl, za 30k można wypasioną e36 kupić + dobrze ją zrobić.
       | |
| ~~as | |
|   | |
| 
      dobrze zrobi to znaczy co ? obkleic szyby folia, podoklejac pastikow, wsadzic audio, zapuscic bita, i podswietlis neonami :co?::co?: nie rozumie .... kupic BMW, i robic go na pseudo sportowo ... to nie lepiej kupic subaru impreze ? ktora bez pseudo tuningowania ma sportowa dusze :zły: | |
|  | 
| 
                  Posty: 341 Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Drogi as'ie niestety dobrze ja zrobić nie oznacza tego co myślisz, ale owszem można mieć takie wyobrażenie, szanujemy.
       Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| ~~as | |
|   | |
| 
      no przeciez to byl post z ironia   powiedz teraz mi jak widzisz "dobrze zrobione" BMW ? | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      as, odstaw resoraki i przestań być śmieszny. Wytłumaczę Ci powoli. W moim mniemaniu dobrze "zrobiony" samochód [nie tylko bmw] to [w przypadku np. e36, gdzie najnowsze modele to rocznik '99, więc pare lat mają] to doprowadzenie do idealnego stanu plus gustowne, duże felgi, ładny lakier [biała perła  ], ewentualnie jakiś subtelny bodykit i audio. Co prawda nie wiem, czy na pewno starczyłoby te 30k, no ale postarawszy się, może, może... ;) edit: a imprezy bym nie kupił, bo mi się żadne subaru nie podoba;] wolę evo. | |
|   | |
| 
      http://moto.allegro.pl/item216140289_bardzo_ladne_bmw_320_e46_2200cm3_gaz_.html
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 341 Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      I po problemie ;)
       Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
|   | |
| 
      Peterek, nie czaje, ocb z tym linkiem? Że uszkodzony? Bo nie rozumiem Twoich intencji.
       | |