Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
No, super samochód.
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bmw z ostatniej prawdziwej serii 5 albo 7 - e39 i e38. Jedyna słuszna marka
|
|
Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
mi sie podoba nowa Octavia (2.0 tdi) i audi A8 bodajze jeszcze 3.5 tdi :d oooo to jest to .... VW to tylko nowa Jetta ,fiaty to nie za bardzo no ale nic nie mam do tej marki ... nienawidze za to Peugoetow (firmowego BOXERA mam jezusicku ...masakra)i Fordow, BMW mi sie z dresiarstwem kojazy za bardzo ... (bez urazy kazdy ma swoj gust)
a wogole jak ktos kupuje terenowe do miasta to dla mnie smiech na sali chyba na kompleks malego czlonka cierpi ... po co takie auto ani to praktyczne ani co ?? wcisnac je na parkingu to nieraz masakra |
|
~~ska | |
|
|
terenowe jest dobre wszedzie
nie ma problemow miejsc parkingowych - jest problem lepszych i gorszych kierowcow. Ile z Was widzialo by ktos parkowal rownolegle tyłem - żadkosc. A to podstawa przy parkowanie w miesice. terenowka sobie mozesz np pojechac po kraweznikach w poprzek |
|
|
|
|
Zgadzam się z saren, terenówka do miasta to nonsens. Np taki rynek ul. Okulickiego jak tam zaparkowac takim bydlem
|
|
|
~~sa | |
|
|
terenowka, jest zazwyczaj krotsza niz zwykly samochod - i niewiele szersza - jest wiec bzdura ze sprawia jakies trudnosci przy parkowaniu.
|
|
|
|
|
Nie zgadzam się z Tobą, podam jeden z wielu przykładów :
Range Rover Dlugość : 4950 mm Szerokość : 1956 mm Opel Vetra sedan : Długość : 4596 mm Szerokość : 1798 mm Różnice widać.. |
|
|
|
|
|
Range rover to taka terenówka jak ze mnie baletnica ;) No, może trochę przesadzam, napewno radzilby sobie lepiej niż np. fiat panda [chociaż była wersja 4x4;)], ale tak czy inaczej jest to SUV [ang. Sport Utility Vehicle], czyli ni to w hm... nos , ni w oko. Terenówka to np. land rovery [starsze, chociaż te nowsze np. discovery dają rade, kto ogląda top gear ten wie ocb ;] czy toyota landcruiser - to tak m/w, bo offroad srednio mnie interesuje na tą chwilę;] A i grand vitara tez się spisuje, z doświadczenia wiem;]
|
|
~~KasioRR | |
|
|
Pojebało cię? SUV - Sub Urban Vehicle!
|
|
|
|
|
|
tak czy inaczej terenowka w miescie po prostu jak dla mnie to jest nieporozumieniem ... acz kolwiek nic nie bede mowil bo teraz jak mi cos trzeba to jade firmowym autem (BOXER) tak wiec to zaparkowac nieraz zwlaszcza kolo hali to jest wyczyn uwierzcie na slowo jak dla mnie najlepszymi autami miejskimi sa fabia 1 i 2 oraz octavia 1 i 2 ...oczywiscie 1.9 TDI jak by to inaczej moglo byc
ale to moje skromne zdanie |
|
|
|
|
CYTAT Pojebało cię? SUV - Sub Urban Vehicle! miszczu! Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
|
|
|
KasioRR, poj****o to się napewno Tobie, lamusie
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Włacha !
|
|
|
SUV - Samochód sportowo użytkowy [po Polsku]
////////////////////////// Np. Honda CR-V też nie mała 4615 mm |
|
|
|
|
|
To juz nie chodzi o to, że ten ma 4 metry, a ten 5 [maybach może wiec 5.7 albo nawet 6.2 ;)].
|
|
~~a | |
|
|
to jak ktos sie boi duzych samochodow ... to polecam SMARTa
|
|
|
|
|
Albo Mini
|
|
|
|
|
|
smarta ??
bron boze w czasie wypadku jedyna ochrone jaka masz to szyba i zderzak (od zderzaka do nog jest max 30 cm ..... tak wiec nie komentuje) juz maluch jest bezpieczniejszy bo ma zapas z przodu |
|
|
|
|
a mini jak najbardziej
|
|
|
|
|
Oj saren, kolejny ulegający pozorom;] Smart to bardzo bezpieczny samochodzik, poczytaj w necie o nim;]
|
|
|
|
|
strasznie bezpieczny ...
owszem, takie stwaza pozory - nie ma stref kontrolowaneo zgniotu - tylko sztywna "klatke", i wszytskie przeciazenia ida na ludzi. |
|
|
|
|
http://joemonster.org/filmy/4583/Smart-kontra-20-ton-betonu
I wszystko jasne - ebać małe samochody generalnie. A subarki spoko, ale te starsze. Najnowsza impreza jest o kant dupy potłuc. Tak samo zresztą jak wszystkie evo . Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
|
|
|
tylko te starsze - to im na bakier z bezpieczenstwem
|
|
|
|
|
Trudno, albo rybki albo akwarium. Na pewno są bezpieczniejsze od smarta, bo tam jest się co gnieść .
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
|
|
|
ogladalem smarta siedzialem w nim i stwierdzilem ze jak ktos by mi go dawal to bym go niechcial teraz w stolarni turbia przedstawiciel handlowy nim smiga zycze mu powodzenia ..... bo podobno ma ciezka noge
a ostatnio 2 tygodnie temu bylem w fracuskiej fabryce Smarta ... alusy zawozilem ... ile tam tego dziadostwa jestttt ... a co do bezpiecznego auta za 30 kola to wolalbym Octavie I 1.9 TDI z dobrym wyposazeniem nic wiecej ci nie trzeba ... a bmw ?? coz mi sie zajebiscie nie podobaja ... ale to tylko moje zdanie |
|