| 
                  Posty: 334 Dołączył: 3 Cze 2007r. Skąd: mam wiedzieć? Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Yalla, bracia i siostry! UWażam, że powinno się wyłączyć liczbę postów w walce ze spammerami. Ja trochę psotów mam, ale piszę z potrzeby serca, więc wystosowywuję taki postulat. Pozdrawiam całą ekipę stalowemiasto oraz forumowiczów, yo. Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| 
                  Posty: 341 Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Popieram !!! Na pewno ograniczy to liczbę bezsensownych wypowiedzi niektórych tutaj piszących.
       Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
                  Posty: 28 Dołączył: 4 Cze 2007r. Skąd: Stalowe Miasto Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      mnie to tam wali ile ja tam mam postów. pisze bo czuje taka potrzebe. tyle   mieszkaniec miasta | |
| ~~ | |
|   | |
| 
      generalnie na kazdych forach liczniki postow sa    | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      Serio ?
| ~~ | |
|   | |
| 
      serio
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 334 Dołączył: 3 Cze 2007r. Skąd: mam wiedzieć? Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      no i sęk w tym, żeby na naszym nie było :-------)
       Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| 
                  Posty: 143 Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      a co za roznica czy sa czy nie ?? .... w sumie to mnie to rybka czy jest licznik czy nie      | |
| 
|   | |
| 
      Mnie to trochę smuci, jak można być tak obojętnym na los naszego forum !
| 
                  Posty: 187 Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      no @invx mozna by zrobic rangi;]
       \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... | |
| 
                  Posty: 1216 Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      rangi sa w przygotowaniu    | |
| 
|   | |
| 
      ja nie jestem obojetny na losy forum .... tylko po prostu mi nie robi ten licznik roznicy    | |
| 
|   | |
| 
      Rangi to pomysł genialny   ! Proponuję również dla najaktywniejszych użytkowników serwisu jakieś może uprawnienia ? Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
|   | |
| 
      hehehhe co jak leper do wladzy chcesz sie dopchac ...   jemu sie udalo a tobie to zalezy jak "posmarujes" .... hehhe | |
| 
                  Posty: 24 Dołączył: 14 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Chciałbym dokładniej sprecyzować pomysł Jelonka. Większe uprawnienia hmmm może być dla aktywnych użytkowników ale nie dla "spamerów" (ilość nie przekłada się w jakość)
       | |
| 
|   | |
| 
      no jak tam chcecie no ale spamer to raczej ktos kto zasmieca a nie prowadzi rozmowe ..... czyli ze co wiekszosc uzytkownikow to spamerzy ?? sa admini oni powini miec wszelkie uprawnienia a nie jeszcze jakies dodatkowe podzialy to wszystko doprowadzi do tego ze ludzie albo wogole oleja forum albo po utwarzy sie grupka 4-5 gosci co caly czas siedza na forum i bedzie olewala cala reszte ..... wg mnie to niezbyt dobry pomysl :/
       | |
| 
|   | |
| 
      Wprowadzimy rangi - zobaczymy jak sie beda sprawowac - potem pomyslimy co dalej robic   Stad też prośba - byście zgłaszali swoje propozycje rang - nazwy, od ilu postów jaka itp. Dzieki konstruktywne za uwagi - oby takich wiecęj. | |
| 
                  Posty: 187 Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      poponuje 0-5 Dziecko neostrady 5-40 Nowicjusz 40-100 Staly Bywalec 100-300 Przyjaciel forum 300-1000 Vip rangi mozna oznaczyc tez gwiazdkami ... specjalne rangi dla adminow,modow, vipow, specjalnych gości. \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... | |
| 
|   | |
| 
      Raczej obniżyć progi, tutaj aż tak dużo się nie dzieje wg. mnie.
| 
|   | |
| 
      no ja ostatnio zauwzyle ze max 10 osob sie wypowiada    | |
| 
|   | |
| 
      ale żyjmy nadzieją że z 10 zrobi się 100    | |
| 
|   | |
| 
      no baaaaaaaaaa ja tez mam taka nadzieje   | |
| 
|   | |
| 
      Eeee ;)