| 
                  Posty: 341 Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Ludzie, skorzystajcie z wakacji, kiedy słońce wstaje ja idę spać, za oknem zaczyna sie dzień, ach ach, ale pięknie, latarnie już się nie świecą, cudeńko niczym nowa calinka    Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
                  Posty: 334 Dołączył: 3 Cze 2007r. Skąd: mam wiedzieć? Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Jest pięknie, za 50 minut świta, ptaszki ćwierkają, łuna nowego dnia już pojawia się na horyzoncie, cud, mniód, sielanka. A koty jak zaczęły się jeb@ć o 3 tak kontynuują. Przez tę piękną noc zdążyłem zabić jedną mysz i wypić cztery herbaty. Ludziki! Przestawmy się na nocne życie.
       Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| 
|   | |
| 
      O jak ślicznie że ktoś jeszcze przeżywa ze mną ten cudny czas.
       Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
|   | |
| 
      :*
| 
|   | |
|     Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
|   | |
| 
      :blee: i całą atmosferę szlag trafił    Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| 
|   | |
| 
      Chyba za dużo wypiłeś dziś wieczorem. A ja dalej delektuję się atmosferą.
| 
|   | |
| 
      Wiadomo, w nocy była bania u cygana, więc wiesz. :-)
| 
|   | |
| 
      Aaa... to wszystko wyjaśnia, za 5 minut chyba Tede będzie grał.
| ~~Edzio | |
|   | |
| 
      No niechby to Romuś Kobyla Twarz G. przeczytał. Zamkną stalowemiasto jak nic. Panowie, nie myślcie tylko o swoich przyjemnościach     Toż to jawna, perfidna, w czystej formie zawarta propaganda miłowania inaczej  . | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      ludzie spac w nocy nie mozecie?
       | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      nie :(
| 
                  Posty: 3 Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      moze w pracy byli ?? mi sie odtatnio czesto zdaza wracac z trasy o tej porze   | |
| 
                  Posty: 3 Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      ooooooooooo Edzio znowu nadaje    | |
| 
                  Posty: 24 Dołączył: 14 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Nieraz się zdarza, że ludzie nie śpią w nocy...heh nawet sobie nie wyobrażacie ile ciekawych rzeczy można robić w parze jak i samodzielnie    Ja np. oglądałem z piątku na sobotę mecz Polska Korea (od 1:45 do 3:30) i poszedłem spać około 4:00. Tez zauważyłem, że zrobiło się już jasno w pokoju, fajny klimacik, miałem poczekać do wschodu słońca ale zasnąłem   | |
| 
|   | |
| 
      O, widzę wiesz o co chodzi, a szczególnie fajny jest jeszcze dźwięk hamulców pierwszego porannego MKS'a    Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| ~~kasia | |
|   | |
| 
      HARNAS- MI TEZ SASIAD      | |
|  | 
| 
                  Posty: 143 Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      ze co harnas ??
       | |
| 
|   | |
| 
      Browar taki.
| ~~Edzio | |
|   | |
| 
      ooooooooooo Edzio znowu nadaje   A jakoś tak... wycofali prikaz przymusowej rejestracji, to zaglądam od czasu do czasu   Zdruffko | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      Hejka! A ja chciałem poskarżyć, że jelonek-20 właśnie poszedł spać. HAHAHAHA! Czeka ktoś ze mną do świtu? Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| 
|   | |
| 
      Picza chce się tylko wykreować, prawdziwi wstają rano do roboty    Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
|   | |
| 
      Prawdziwi nie pracują, mają od tego ludzi. :zły:
| 
|   | |
| 
      Rodziców ?     Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
|   | |
| 
      Też. Przy okazji pozdrawiam rodzinkę farmerów spod MDK.