| ~~xyz | |
|   | |
| 
      Gdzie jest śnieg ? Czy święta będą bez śnieżne ? To niepasuje do wigilii by nie było choć trochę śniegu. | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      no nie ma sniegu   | |
|  | 
| 
                  Posty: 67 Dołączył: 26 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Juz jest sniegu  ...ale racja - swieta byly takie, ze wchodzac w gosci trzeba sie bylo pilnowac, zeby nie palnac "Chrystus zmartwychwstal...":haha: Alfa Romeo .:. Lancia .:. /F/I/A/T/ .:. Maserati .:. Ferrari | |
| ~~xyz | |
|   | |
| 
      ... prawdziwie powstał    | |
|  | 
| 
                  Posty: 32 Dołączył: 30 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Bez śniegu też można żyć. A tak poza tym, to miałem już dosyć tych 'okrutnych zim', jakie mieliśmy przez ostatnie kilka lat ;)
       nie szalej! ...moge usunąć Twój post! //moderator | |
|   | |
| 
      No ale Panie... sluchaj Pan... jak nie spadnie teraz to kiedy?:haha: I pomimo, ze pewnie... super... wiosne mamy pierwszej klasy... to jednak to nie tak byc mialo... Po jesieni winna byc zima... a po zimie dopiero wiosna...   | |
|  | 
| 
                  Posty: 32 Dołączył: 30 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      to mam dla Ciebie dobrą wiadomość - podobno za dwa albo trzy tygodnie bedzie śnieg!    nie szalej! ...moge usunąć Twój post! //moderator | |
| ~~gość z Niska | |
|   | |
| 
      Dzieci mi już wyrosły, mieszkam w swoim domu który muszę opalać sam i wcale za zimą nie tęsknię.Marna zima to mniejsze opłaty za opał i inne.Wiem że to się zemści nie tylko na mnie , ale też na naturze która się upomni o swoje.Chyba tak musi być.
       | |
|  | 
|   | |
| 
      Slyszalem ze zimy w styczniu nie bedzie ;]
       | |
|  |