| ~~stalowiak | |
|   | |
| 
      sa tu jakies fajne nastoletnie dziewczyny ;p z checia bym pogadal bo czasem nie mam co robic ;p;d(dodam ze mam 17 lat ;p )
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~sss | |
|   | |
| 
      ehhhhh jak nie masz co robic, zapraszam do mnei na budowe - trzeba mi zazbroić strop, a potem go zalać. | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      sss ja jestem zainteresowany,już 3 miesiące roboty szukam, daj namiary
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 143 Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      to moze i ja sie dolacze i do poznania dziewczyn i do podiecia pracy na budowie   gg: 3544457 jak nie to sarenka-24_(at)_tlen.pl jak cos zostaw wiadomosc   | |
| ~~stalowiak ;p | |
|   | |
| 
      ej no pytam powaznie ;p
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      czateria.pl
       | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      po prostu dzieczyny sie wstydza co zrobisz   | |
| ~~dziewczyna | |
|   | |
| 
      moze po prostu nie jest to najlepszy sposob- internet ;pp w sumie nic dziwnego, ze inaczej nie poznajecie dziewczyn(jezeli wogole) jak caly czas siedzicie na forach albo gadu. to nie jest fajne... wyjdzcie z domu ;))
       | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      z tym to ja sie nie zgodze ja na kompie wieczorami kilka minut siedze bo w dzien nie mam czasu, a wieczorem niema niestety z kim wyjsc   tak wiec trzeba sobie czas czyms zajac      | |
| ~~ | |
|   | |
| 
      ja jestem
       | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      jak ty jestes to sie ladnie na gg przedstaw to cos pomyslimy   3544457 zapraszam pozdro | |
| ~~stalowiak | |
|   | |
| 
      a ile masz lat ;p;d ?
       | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      hhehehehe 19 a i tak sie z toba nie umowie bo jestem chlopakiem .... wedle wyjasnienia .... ta ksywa przywarla do mnie w 1 klasie podstawowki i nie chce sie odczepic ...  pomimo wysilkow nie dalo rady i tak mnie wszyscy sarenka nazywaja i sadze ze juz tak zostanie  a -24 nawet niewiem z kad sie wzielo kilka latr temu zakladalem e-maila i tak zostalo   pozdro P.S czytaj uwaznie posty bo mozna sie naciac   | |
| 
                  Posty: 28 Dołączył: 4 Cze 2007r. Skąd: Stalowe Miasto Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      chłopak 19 lat i szuka dziewczyny na forach... super. gratuluje wyboru... mieszkaniec miasta | |
| 
                  Posty: 4 Dołączył: 1 Lip 2007r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      i jeszcze ta "sarenka"     ^^ | |
| 
                  Posty: 341 Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Dziś nie będzie randki - wybaaacz, muszę kawałki nagrywać !
       Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
                  Posty: 3 Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      jelonek ... dobre tylko wiesz nabijanie sie z innych to tak troche nie ladnie    | |
| 
|   | |
| 
      Aaaale o so chodzi ?    Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| ~~ | |
|   | |
| 
      o caloksztalt twojej tworczosci    | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      Całokształt, całokształt, czas może na konkrety panie Tylda ?
       Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
                  Posty: 405 Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      No to może to pomoże http://bride.ru/    Jutro To Dziś Tyle Że Jutro | |
| 
|   | |
| 
      lol    Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
                  Posty: 334 Dołączył: 3 Cze 2007r. Skąd: mam wiedzieć? Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      ząąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąk    Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| 
                  Posty: 28 Dołączył: 4 Cze 2007r. Skąd: Stalowe Miasto Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      sweeet dżizus   :haha: mieszkaniec miasta | |