| ~~wicu | |
|   | |
| 
      Ale byl sped wsi ho ho ho szkoda gadac istny festyn
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~dERU | |
|   | |
| 
      sTARY yo byl festyn na maksa, ludie czarne buty biale skarpetki i czarne spodnie ha ha ha a po za tym kiedy tam byli normalni ludzie
       | |
|  | 
| ~~liso | |
|   | |
| 
      Stary masz racje w Arkadi zawsze jest wies na maksa a w piatek to juz podejrzewam co tam sie dzialo
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      tam nigdy nie bylo normalnych ludzi ... pelno wsiurow
       | |
|  | 
| ~~Marcin'd | |
|   | |
| 
      To jesli tam tez byliscie to znaczy ze zaliczacie sie do tego grona.
       | |
|  | 
| ~~kulka | |
|   | |
| 
      hehehe i założe się że jeden z drugim w pierwszym rzędzie stał i klaskał...    | |
|  | 
| ~~:P | |
|   | |
| 
      No co  wy boysow nielubicie nawet niewiecie ile tracicie jestes szalona mowie ci laaa laaalalaaa
       | |
|  | 
| ~~polina | |
|   | |
| 
      co by nie było, 90 % społeczeństwa polskiego wywodzi się z chłopstwa czyli ze wsi    | |
|  | 
| ~~Użytkownik | |
|   | |
| 
      Tak pierdolicie o wieśniakach jakbyście sami mieszkali co najmniej w Krakowie i to od kilku pokoleń.Ciekaw jestem gdzie macie dziadków?
       | |
|  | 
| ~~CN | |
|   | |
| 
      Hej wy dwaj na górze...Ja mieszkam w Krakowie ale mam rodzine w Stalowej i w miejscowości pod Stalową Wolą... i specjalnie przyjechałem do Stalowej na konecert BOYS... oni grają bardzo dobrą muzykę...a jesli chodzi o klub Arkadia...to planeta sie nie umywa.... tam to dopiero jest spęd ale bachorów      | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      CN planeta jest 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 razy lepsza od arkadi
       | |
|  | 
| ~~polina | |
|   | |
| 
      alez nie chodziło mi o wyzianie ludzi, którzy wypowiadali sie wcześniej - sama jestem ze wsi i uważam się za wieśniaka mimo że mieszkam od kilkunastu lat w Stalowej Woli :-) a co do tego że ludzie tak się wyzywają od wieśniaków chociaż może sami nie są pewni swojego pochodzenia, to już tak było i będzie   | |
|  | 
| ~~// | |
|   | |
| 
      A kto to jest wiesniak? Jak rozpoznac wiesniaka? Cym sie rozni wiesniak od.... no wlasnie, hmmm....od kogo? Niewiesniaka???????? jestesce zalosni     | |
|  |