| 
                  Posty: 26 Dołączył: 3 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      No właśnie, ciekawi mnie szczególnie ile kobiet tu się pojawia. Sama jestem kobiełką, chociaż z takim męskim nickiem - tato tak na mnie mówił jak byłam mała - i zastanawiam się czy dużo kobietek tu jest. Bo jak tak.. może troche babskich tematów.. jakiś przepis albo co..
       | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 67 Dołączył: 27 Lip 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      ja mezczyzna   "Kazda swinia trafi do rzeznika" | |
| ~~tiamat | |
|   | |
| 
      Ja tez   | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      ja tez jestem mezczyzna ale dla ciebie moge byc kobieta    | |
|  | 
| ~~Muminek22 | |
|   | |
| 
      kiedyś byłem chłopcem a teraz starszym panem
       | |
|  | 
| ~~ziooom | |
|   | |
| 
      Co za bajerancki temat! I'm a man. :-) P.S.Oby więcej takich. | |
|  | 
| 
                  Posty: 150 Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Jakaś kiszka z tym pisaniem postów. Nie mogę napisać tytułu ani nie widać mojego nicka. Może jutro będzie lepiej  A jak nie to do Admina wpis  Pozdrawiam cieplutko. Życzę samych radości w Nowym Roku Maciej Gd. P.S. Jestem facetem (jak Muminek) posuniętym w latach, ale z dobrą pamięcią   Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) | |
| 
                  Posty: 1216 Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      jak to nicka nie widac ? a tytuly sie pisze tylko zakladajac nowy temat   | |
| ~~Maciej | |
|   | |
| 
      Już wszystko gra :haha: Wyjaśniliśmy to sobie w liście. Pozdrawiam | |
|  | 
| ~~Przystojnaik | |
|   | |
| 
      ja tez jestem facetem a tak na marginesie jesli chodzi o samo miaso to na 100 mężczyzn przypada 108 kobiet  szkoda tylko gejów  ja oczywiscie jestem hetero | |
|  | 
| ~~gość z Niska | |
|   | |
| 
      Ja też jestem facetem po czterdziestce z wyrażnymi siwiznami na skroniach.
       | |
|  | 
| ~~homoerectus | |
|   | |
| 
      a ja poprostu jestem
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 19 Dołączył: 14 Sty 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      I'm a man,not yet a woman    A tak na serio to bardzo mało kobiet tu widzę,szkoda. Fire walk with Me | |
| 
                  Posty: 3 Dołączył: 29 Kwie 2007r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Facet. Ale znam 3 kobiety ktore tu zagladaja    | |
| ~~ż | |
|   | |
| 
      hahaha no to wygląda na to że to forum samców    | |
|  | 
| 
                  Posty: 19 Dołączył: 14 Sty 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      niestety,to głównie forum samców    Fire walk with Me | |