| ~~global | |
|   | |
| 
      global-nie ma czegos takiego jak singiel- wal tak jak powinno być - STARY KAWALER , a nie cukruj sobie  wiesz, stary to ja taki nie jestem mam dopieo 20 wiosen  i do starego kawalera chyba mi troche brakuje | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~AS | |
|   | |
| 
      Chciałbym napisać coś w imieniu facetów z STW. Jesteśmy najpiękniejsi, najbardziej inteligentni, najbardziej męscy i troskliwi. Może zabrzmi to szowinistycznie, ale jeśli któraś z płci powinna reprezentować miasto, to... Mając nas, to tak jakby trafić 6 w totka. Pozdr. kochaniutkie | |
|  | 
| 
                  Posty: 15 Dołączył: 4 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      inteligentny i przystojny,a najważniejsze to,że skromny AS
       | |
| ~~Łukasz | |
|   | |
| 
      Cała kwestia leży tylko i wyłącznie w kwesti gustu..., to co piękne na zewnątrz, nie zawsze piekne wewnatrz i na odwrót. Nie ma znaczenia, czy mężczyzna jest w różowej koszulce, czy kobiecie troszkę wystają boczki i ma zbyt obcisła bluzke. Takie są prawa "rynku". Myślę, że po pary wyjsciach i kilku rozmowach śmiało można w Stalowej Woli znaleść tą "jedyną", "jedynego".
       | |
|  |