| 
                  Posty: 334 Dołączył: 3 Cze 2007r. Skąd: mam wiedzieć? Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Edziosław, oszczędziłbyś nam tego      . Kasiu, co tam słychać?   Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
|  | 
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      Zbrodnicza wszystko jak narazie ok  nie bede sie rozpisywala nad swoja osoba;)A jak Tobie plynie czas?;) | |
|  | 
| 
                  Posty: 334 Dołączył: 3 Cze 2007r. Skąd: mam wiedzieć? Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Zdecydowanie za szybko   . Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      Hmmm mowisz zycie na wysokich obrotach?  ja takie zycie lubie nie trawie jak nic sie nie dzieje   | |
|  | 
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      no i kolejna nocka za mna ech ta cisza na ulicach az mi sie do domu nie chcialo wracac  no a teraz ide lulu pozdrowionka dla wszystkich pojawie sie jakos tak popoludniu   | |
|  | 
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      nawet nie ma z kim wyjsc na spacer:(hmm...nie ma z kim pogadac ,poprosyu nieciekawie:(
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Zaczyna się...
       | |
|  | 
| ~~tiamat | |
|   | |
| 
      To napisz na gg 3870267 moze cos wymyslimy heheheheh
       | |
|  | 
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      jak koledze cos nie pasuje to niech nie czyta i sie nie wypowiada skoro nie ma nic konkretnego do powiedzenia.A jesli masz jakies zastrzezenia prosze bardzo zglos Adminowi ze nie podoba ci sie to czy owo i po problemie!
       | |
|  |