| 
                  Posty: 334 Dołączył: 3 Cze 2007r. Skąd: mam wiedzieć? Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Kasiu, wstałaś już, kochanie? Chętnie obudziłbym Cię płatkami róż, wonią kawy, nastrojową muzyką i pocałunkami po calutkim ciałku.    Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| 
                  Posty: 341 Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      A Ty taki kozak tylko w internecie jesteś    Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
|   | |
| 
      A skąd ty to możesz wiedzieć   . Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| 
|   | |
| 
      No tak przecież my się znamy tylko wirtualnie, mój błąd.    Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
|   | |
| 
      nie, ale i tak skąd ty to możesz wiedzieć   miłego dnia, Kasiu  . Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| ~~kasia24 | |
|   | |
|     zbrodnicza-jak milo wiedziec ze istnieja jeszcze tacy ludzie jak ty  no dzien to przespalam.Ja prowadze nocny tryb zycia  podobnie jak moj kolega a i sasiad     harnas   | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      ;*
       Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| 
|   | |
|   Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| ~~kasia24 | |
|   | |
|   | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      Kasiu, nie zwracaj uwagi na jelona, on to robi dla nabicia postów   . Pozdrawiam czule. Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| 
|   | |
| 
      Jest mi przykro kiedy tak mówisz.
       Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      :co?:  tzn jak????????
       | |
|  | 
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      zbrodnicza -hmmmm myslisz ?  a kto powiedzial ze ja sie przjmuje  juz nic mnie nie zdziwi    | |
|  | 
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      no i po pracy..teraz co zrobic z sobota? odespac czy sie zabawic?????::haha:   | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      To zależy gdzie pracujesz.
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      no prace mam dosc specyficzna   ...........................dxis jeden wieczor wlny i tak sie zasdtanawiam co z nim zrobic     | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      Zafunduj sobie relaksującą kąpiel w pachnących olejkach, nałóż maseczkę i odpręż się.
| ~~ | |
|   | |
|   no z chcecia tylko ze ja chce raz na jakis czas wyjsc z domu..nie bede siedziala przeciez caly wieczor przed kompem czy tv  ale propozycja twoja mnie zaskoczyla.....   | |
|  | 
| 
|   | |
|  Miłego wieczoru. Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| 
                  Posty: 143 Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      to moze jednak spotkanie stalowemiasto.pl ??? co wy na to ??
       | |
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      ufff bylo wyjatkowo spokojnie jak na sobotni wieczor   | |
|  | 
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      No i kolejna nocka za mna a teraz wstaje piekny dzien  az szkoda sie klasc:haha:jak miasto wyglada fajnie gdy sie wraca o 4.30 do domu  rewelacka pusto zero szumu aut...wymazona pora na spacer...zachecam do porannych spacerkow tak miedzy 4.00  a 4.30..naprawde warto    :haha::haha:   | |
|  | 
| ~~Edzio | |
|   | |
| 
      Dokładnie między 4 a 4:30 mój odwłok zaczyna puszczać pierwsze poranne erupcje    | |
|  | 
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      oj Edzio  nie szalej        | |
|  | 
| ~~Edzio | |
|   | |
| 
      Ale ja nie szaleję, mówię poważnie. Kiedyś jak nad ranem puściłem bąka, a nasz dzidziuś był jeszcze malutki, to żona wstała go przebierać, bo myślała, że kupkę zrobił        | |
|  |