| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      ech niedziela....wielu z was spedza ja normalnie  w domu w gronie rodzinnym no tak ja tez z moim skarbem ,ale coraz czesciej w takie dni jest ciezko nostalgia i rutyna przybija.i te mysli wciaz mnie nie opuszczaja .......wiem moze pomyslicie uzala sie nad soba ,nie poprostu pisze o tym co mnie boli  brak przyjaciol powoduje ze nie mam z kim porozmawiac i to miejsce jest jedynym gdzie moge sie (wygadac)...pomaga.kolejny dzien powoli sobie mija...
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~Edzio | |
|   | |
| 
      Kasia, załóż sobie bloga, będzie Ci łatwiej pisać takie rzeczy, nawet po kilka razy dziennie. Wrzuć linka gdzieś tutaj (albo do swoich danych rejestracyjnych - nie wiem, czy jest taka opcja?).
       | |
|  | 
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      EDZIO napisz na gg jak mam to zrobic   2929181
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      powiem jedno : "NIC NA SIŁE" | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      ja też nie mam przyjaciół jak mi jest źle to ide na rower ( oczywiście sam ) i jade jak najdalej
       | |
|  | 
| ~~Aga | |
|   | |
| 
              Droga Kasiu!!!! Ja bylam w podobnej sytuacji. Doskonale Cie rozumie, wiem jak jest zle samemu. Ja tez mam dziecko i na sile szukalam faceta. Bylam bardzo samotna. Bylam wrecz zla , ze jestem sama. Moje dziecko mialo juz 5 lat , kiedy sie poddalam i pogodzilam z tym , ze bede sama. Nagle ni z tad ni z owad zjawil sie facet , ktory sie bardzo zakochal we mnie i w moim dziecku. Ja sie balam zaufac, bo wydawalo mi sie to nie mozliwe.  Dzis jestesmy po slubie juz ponad 4 lata i jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie.   Nie szukaj na sile , bo nie znajdziesz kogos kto naprawde chce byc z Toba. Ja bylam w paru zwiazkach , gdzie wydawalo mi sie , ze to juz to , a potem jakos sie wszystko rozwalilo. Uwierz w przeznaczenie. Nie szukaj na sile. Ten Ktos sam do Ciebie przyjdzie, zobaczysz.Zycze Ci powodzenia i cierpliwosci.   | |
|  | 
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      zapraszam was na blog wlasnie go tworze po namowie kogos  postanowila go stworzyc mam nadzieje ze pomozecie mi by byl wyjatkowy     nicola024.blog.interia.pl zapraszam i dziekuje wszystkim.
       | |
|  | 
| ~~Edzio | |
|   | |
| 
      No widzisz? Mówiłem, że to dobry pomysł ;) Pzdr, Edziosław Wspaniały   | |
|  | 
| ~~Edzio | |
|   | |
| 
      Jeszcze znalazłem w sieci coś, co może Ci się też spodobać: http://www.fotka.pl/ załóż sobie konto tam, na pewno Ci nie zaszkodzi, a może właśnie pomóc w tym, czego szukasz   . Edzio. | |
|  | 
| ~~kasia24 | |
|   | |
|      | |
|  | 
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      jesli ma ktos jakis pomysl by mi pomoc..(chodzi o prace) piszcie -2929181.zalamalam sie pracuje do 1 a potem ..hmm no coz zostaje na lodzie:(   jesli ma ktos jakis pomysl piszcie ..byla bym wdzieczna...bo juz nie wiem co robic...   | |
|  | 
| ~~mica | |
|   | |
| 
      nie zamartwiaj sie tym,ze jesteś sama,ja mam męża,a ale on lubi podrywać dupy na gg
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 334 Dołączył: 3 Cze 2007r. Skąd: mam wiedzieć? Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Warto, wystarczy, że trafisz na tak cudownego faceta jak ja albo jelon, żyć nie umierać. Pzdr. i powodzenia w miłości życzę.   Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| 
                  Posty: 341 Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      O tak, picza dobrze mówi, ja jestem otwarty chłopak na nowe znajomości ;)
       Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
                  Posty: 143 Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      chyba nie ten przedzial wiekowy chlopaki    | |
| 
|   | |
| 
      A tam    Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
|   | |
| 
      Ja chętnie trwałbym u boku 24letniej kobiety i wspierał ją w znoju codziennego życia oraz dostarczał wrażeń i emocji.   Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| 
|   | |
| 
      Ty to jesteś    Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| 
|   | |
| 
      No jestem, jestem, ale niestety (albo i stety) także jestem zajęty. Pozdrowienia dla mojego dziubaska :*, kocham Cię, bombelku. :-)
       Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! | |
| ~~ | |
|   | |
| 
      No jak milo  podobno czas leczy rany wiec nic mi niepozostaje jak czekac i poznawac ludzi   | |
|  | 
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      a tak na marginesie pozdrawiam harnasia,i sarenke    | |
|  | 
| 
|   | |
|   Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |
| ~~kasia24 | |
|   | |
|   | |
|  | 
| ~~kasia24 | |
|   | |
| 
      No coz trzeba sie kimnac bo kolejna nocka przedemna pozdrawiam wszystkich   | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      Dobranoc    Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) | |