| ~~1998 | |
|   | |
| 
      Ile masz lat? ja 19;]
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~Edzio | |
|   | |
| 
      cześć Kasiu, mam na imię Edzio i też mam 12 lat    | |
|  | 
| ~~ssak | |
|   | |
| 
      19
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 143 Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      hehehhe stary jestem 19
       | |
| 
                  Posty: 44 Dołączył: 19 Lut 2007r. Skąd: Stalowa Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      To co ja mam powiedzieć dziś kończę 22.
       | |
| ~~Marcin'd | |
|   | |
| 
      To Sto Lat ;-)
       | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      wszystkiego naj... zycze
       | |
| ~~ | |
|   | |
| 
      grubo ponad trzydzieści.
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      bo zupa była za słona a kanarek jest żółty, bo po moście sie chodzi i mikołaj nie ma dzieci ,bo ma krzywą laskę i spuszcza sie w komin
       | |
|  | 
| 
|   | |
| 
      a mam male pytanie do pana "inteligetnego" inaczej ....do czego to bylo :/ ??    | |
| ~~ | |
|   | |
| 
      to jest totalna pomyłka,porażka i zupełnie nie na temat,za co najmocniej przepraszam:zawstydzony:a czy "inteligentny" inaczej?na podstawie jednego postu uważam,że zbyt pochopny wniosek,pozdrawiam a lat mam tak w sam raz,tyle że maszyna bywa czasem złośliwa lub z tą stroną jeszcze jest coś nie tak,jednak nikogo nie osądzam i żyje nadzieją ,że wszystko to kwestia dopracowania szczegółów ze strony administratora-będzie dobrze | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      ja mam 31 lat.
       | |
|  |