|
|
|
Jak Wam się podoba nowa odsłona portalu StaloweMiasto.pl ?
Co sądzicie o zmianach jakei zaszły ? Co by można jeszcze zmienić ? Podziej się swoja opinią z innymi ! |
|
|
|
|
|
|
|
~~Marcin | |
|
|
O wiele lepiej !!!!
Chociaz jako grafik mam jeszcze kilka zastrzezen co do topu. - cien pod zdjeciami jest stanowczo za duzy, agresywny i wychodzacy do przodu ponad wszystko.Zdjecia mimo iz w topie zdjas sie od niego oderwane. - z prawej strony napis StaoweMiast.pl dawniej stalowe.info jest za bradzo stloczony. Brak tam oddechu. Dodatkowy element herbu jescze bardzie to stloczylo. - napis mieszkancy mieszkancom tez za bardzo odchodzi wzgledem siebie. Mozna by delikatnie zwikszyc top zeby sie to wszystko tak nie tloczylo. - nie podoba mi sie ten button "dodajemy info" we wczesniejszej wersji ktora byla ciezka on jeszcze dawal rade w tej chwili przy ogolnej lekkosci strony jest zdecydowanie za ciezki. Wedlug mnie powinien byc w stylu buttona "ogloszenia". Co mi sie podoba: - przedewszystkim strona nabrala lekkosci, - buttony wygladaja znacznie lepiej niz poprzednio. - biale tlo w polaczeniu z topem - rewelacja! Co bym sugerowal: - moze sprobowalbys cos pokombinowac ze scrollami - w stopce dodalbym cos co by podtrzymywalo to wszystko, jakis shape, nie wiem trzeba by bylo pokombinowac. - diabel tkwi w szczegolach powiadaja. baner jest o pixel za duzy w stosunku do contentu - tych patronow rowniez bym poukladal jakos sensowniej padding tak ze 5-10 px To chyba tyle. Zmiany jak najbardziej na WIELKI PLUS. Pozdrawiam |
|
|
~~Marcin | |
|
|
O wiele lepiej !!!!
Chociaz jako grafik mam jeszcze kilka zastrzezen co do topu. - cien pod zdjeciami jest stanowczo za duzy, agresywny i wychodzacy do przodu ponad wszystko.Zdjecia mimo iz w topie zdjas sie od niego oderwane. - z prawej strony napis StaoweMiast.pl dawniej stalowe.info jest za bradzo stloczony. Brak tam oddechu. Dodatkowy element herbu jescze bardzie to stloczylo. - napis mieszkancy mieszkancom tez za bardzo odchodzi wzgledem siebie. Mozna by delikatnie zwikszyc top zeby sie to wszystko tak nie tloczylo. - nie podoba mi sie ten button "dodajemy info" we wczesniejszej wersji ktora byla ciezka on jeszcze dawal rade w tej chwili przy ogolnej lekkosci strony jest zdecydowanie za ciezki. Wedlug mnie powinien byc w stylu buttona "ogloszenia". Co mi sie podoba: - przedewszystkim strona nabrala lekkosci, - buttony wygladaja znacznie lepiej niz poprzednio. - biale tlo w polaczeniu z topem - rewelacja! Co bym sugerowal: - moze sprobowalbys cos pokombinowac ze scrollami - w stopce dodalbym cos co by podtrzymywalo to wszystko, jakis shape, nie wiem trzeba by bylo pokombinowac. - diabel tkwi w szczegolach powiadaja. baner jest o pixel za duzy w stosunku do contentu - tych patronow rowniez bym poukladal jakos sensowniej padding tak ze 5-10 px To chyba tyle. Zmiany jak najbardziej na WIELKI PLUS. Pozdrawiam |
|
|
~~Marcin | |
|
|
Przy pisaniu odpowiedzi pojawil sie blad skryptu przez co komentarz wyswietlil sie dwa razy. Prosze wiec o skasowanie jednego wpisu jak i tego.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
wysokosc topu jest jest zmniejszon ado poprzedniej wersji - powod oczywisty - waga.
Nawet teraz ten top wazy zaduzo - 60kb. Dzięki za reszte uwag ! Popracujemy nad tym. |
|
|
|
|
button dodajemy.info - niestety nie jest nasz i puki co nie mozna go "ruszyć".
|
|
~~ | |
|
|
A moze wyslesz mi .psd to pokombinuje cos nad tym topem. Zwiekszyc go nie zwieksze, ale moze poustawiam kompozycyjnie go troszke z tej prawej strony.
Jesli oczywisci chcesz. |
|
|
~~Marcin | |
|
|
Owszem moze i nie mozesz ruszyc tego buttona "dodajemy.info" ale po co Ci az dwa??
Ten z gory od razu mozna by sciagnac. |
|
|
~~Marcin | |
|
|
A jeszcze tak odnosnie buttonow menu, to wydaje mi sie ze zolte podswietlenie bylo dobre ale w poprzednim designie teraz nie wyglada ladnie.
Moze wystarczy tylko zmiana fontu na bold przy mouse over. W tej chwili jak podswietla sie [b] forum [/b ] to wyglada owiele lepiej niz zolty shape. |
|
|