| ~~GGGG | |
|   | |
| 
      Szukam Pracy na wakacje ale jakoś nigdzie nikogo nie szukają chodze do technikum budowlanego w stalowej.  ( 2 klasa) i nigdzie nie ma roboty nawet na budowie a tak nie ma ludzi do pracy. JEżeli ktoś sie buduje to moge pomóc vippiotrek123_(at)_o2.pl
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      nie wierze ze nie ma nigdzie roboty na budowie ps. tez chodze do budowlanki | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      no jest za 4 - 5 złotych na godzine ale czy to jest robota ?
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      gdzie ty chcesz wiecej zarobic?
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      to idź do roboty za 4 złote
       | |
|  | 
| ~~xxx | |
|   | |
| 
      Jak masz trochę pomyślunku i w miarę mających kasę rodziców to spróbuj gdzieś zagranicą.Bo w naszym kraju to może być ciężko no i za marny grosz.
       | |
|  | 
| ~~rst | |
|   | |
| 
      masz racje ,za 4 złote to niech se sami zapierd.....ja ja bym tez nie poszedł
       | |
|  | 
| ~~3macz | |
|   | |
| 
      co to jest "zagranica" i gdzie to jest?Jakby rodzice mieli kase,to chłopak nie szukałby roboty
       | |
|  | 
| ~~smok | |
|   | |
| 
      czlowieku, Ty jeszcze technikum nie skonczyles, zero doswiadczenia, i ile chcesz zarabiac ?? malo Ci 5zl za godz ? ile bys chcial ? 10 ? 20 ?  i nie mów że nie ma roboty - tylko że nie ma takiej jak Ty byś chciał - a takiej pewnie nigdy nie znajdziesz. wiesz że w każdym społeczeństwie jesy paru % bezrobocie ? a wiesz dlaczego ? bo te pare procent nie pujdzie do roboty, wlasnie jak Ty, bo to zla robota, to zamalo placa itp ... Troszke pokory ! popracuj, zarob pare groszy, zaloz wlasna firme i plac 30zl na godz. ludzia ! - ciekawe ile wytrzymasz :wśceikły: | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      smok jak chcesz to idź za 4 złote robić... robiłem już w tamtym roku całe wakacje za 5 złotych i mam to teraz w dupie.
       | |
|  | 
| ~~smok | |
|   | |
| 
      no to powiedz ze masz w dupie - a nie piszesz ze szukasz roboty
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      mam w dupie robić za 5 złotych... ale powiedzmy za 6 złotych moge robić 8 godzin od 7:00. to mi wychodzi 50 złtych dniówka
       | |
|  | 
| ~~smok | |
|   | |
| 
      Ty chyba nie czytasz co pisze - wiec powtorze: CYTAT  czlowieku, Ty jeszcze technikum nie skonczyles, zero doswiadczenia, i ile chcesz zarabiac ?? malo Ci 5zl za godz ? ile bys chcial ? 10 ? 20 ? zdziwiony i nie mów że nie ma roboty - tylko że nie ma takiej jak Ty byś chciał - a takiej pewnie nigdy nie znajdziesz. wiesz że w każdym społeczeństwie jesy paru % bezrobocie ? a wiesz dlaczego ? bo te pare procent nie pujdzie do roboty, wlasnie jak Ty, bo to zla robota, to zamalo placa itp ... Troszke pokory ! popracuj, zarob pare groszy, zaloz wlasna firme i plac 30zl na godz. ludzia ! - ciekawe ile wytrzymasz wściekły | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      no i co mi to dało ? co pisze mówie ze za 5 złotych nie pojde ale za 6 tak.
       | |
|  | 
| ~~robol | |
|   | |
| 
      siedz w domku nierobie i nie pyskuj że roboty niema spytaj starego za ile zapier....w HSW? 20LAT praktyki i doświadczenia.   | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      to niech robi jego problem
       | |
|  | 
| ~~robol | |
|   | |
| 
      szanuj ojca gnojku posiedzisz w domku rok bez kasy to pujdziesz za2 albo3zł.
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      tylko że on nie robi w hucie
       | |
|  | 
| ~~łun | |
|   | |
| 
      w kątowni za śrubownią koło gwintowni,zaraz obok żwirowni,na lewo od przepompowni
       | |
|  |