~~misio 666 | |
|
|
gdyby w Stalowej Woli powstała nowa pizzeria to jakie macie ciekawe uwagi związane z jej działalnością np: lokalizacja, menu, ceny, godziny otwarcia, czas realizacji dostawy i co Wam do głowy przyjdzie ciekawego???
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
"lokalizacja, menu, ceny, godziny otwarcia, czas realizacji dostawy i co Wam do głowy przyjdzie ciekawego???"
lokalizacja to pewnie gdzies w centrum ... okolice pokusy menu.. rzecz gustu ... dla kazdego cos milego sie zawsze znajdzie ceny ... no to oczywiscie jak najmniejsze (mniejsze niz Da Grasso;) ) czas realizacji dostawy 30-40 min (nie realne ) a tak na powaznie to nie wiecej niz 1 h a i zeby pizza dojezdzala do agatowki ...(nie daleko a sporo osob bedzie kupowalo) a podstawa w nowej pizzeri to jest piwo (tanie ..heheh) i bardzo ladniutki personel ... nic wiecej chyba juz nie wymysle |
|
~~Andrzej | |
|
|
W budynku Jubilatu (skrzyżowanie ul. Orzeszkowej Ofiar Katynia) powstała własnie nowa pizzeria, ale tylko przechodziłem obok dlatego nie moge nic wiećej na ten temat powiedzieć.
|
|
|
~~hehe | |
|
|
ciekawe kiedy spłonie ....
|
|
|
~~ja | |
|
|
www.grubybenek.pl warto nad tym pomyśleć
|
|
|
~~kuki | |
|
|
A to troche daleko,nie chce m sie specjalnie isc w tamte strony zeby zjesc pizze,wole nawet dopłacic i zjesc troche gorszą zeby tylko nie iść z buta.Poza tym zazwyczaj chodze do kilku knaj w jeden wieczór i ttrzebaby bylo wracac.
Pozdro |
|
|
~~smakosz | |
|
|
polecam pizzerie w "jubilacie" najlepsza pizza w miescie, typowo włoska pizza. byłem jadłem nie raz!!
nie dam sie wiecej oszukac tym pseudopizzeriom tu na kazdej pizzy jest mozarella a nie jakis tarty ser z lidera czy tesco, ciasto cienkie i chrupiące. zawsze świeżo kupujesz sobie kawalek jaki ci odpowiada, mila obsluga (dwa razy dostalem po kawalku gratis a ostatnio nawet lampke białego wina) dobrze że mieszkam niedaleko |
|
|
~~sd | |
|
|
prosze o kontakt do nowej
|
|
|
~~radek | |
|
|
hym trzeba sie wybrać i obczaic. Bo szczerze mówiąc to pizza z 8 i dagrasso to taka sobie jest, przynajmniej według mojego zdania
|
|
|
~~ | |
|
|
w wiekszym mieście poniżej 30zł pizzy nie kupisz
|
|
|
~~```` | |
|
|
Nowa pizzeria jest w budynku Jubilatu na ulicy Orzeszkowej.
Ja jakoś mimo, że mieszkam niedaleko nowej pizzeri to jakoś jej nie polecam. Nie smakuje mi kompletnie ciasto a pizza zamiast sosem to polewana jest chyba jakimś przecierem pomidorowym. Mi i mojej rodzince smakuje natomiast pizza z Verony. |
|
|
~~ | |
|
|
w nowej pizzeri ktora miesci sie w Jubilacie owszem jest smaczna pizza typowo włoska nie taka jak w pizzeriach w stalowej.Tam tylko sprzedaja pizze na kawałki od 1zł w zwyz..zalezy kto z czym che. jest bardzo smaczna olecam
|
|
|
~~radek | |
|
|
Bylem wczoraj i sie zdziwiłem. Piszecie ze smaczna pizza i takie tam. Za kawałem na papierowej tacce zapłaciłem 5 pln, był zimny nasiąknięty olejem, a spód twardy. Szczerze mówiąc to sie zawiodłem. Może babka z kucharzem po włosku mówią i co z tego, ale pizza jest niedobra, raczej sie już tam nie wybiorę.
|
|
|
~~ja xD | |
|
|
to ktos jescze chce otwierac nowe pizzerie? pelno juz ich... ale gdyby miala powstac to oczywiscie wystroj sie liczy im bardziej oryginalny tym lepszy, a w menu musi byc zielona herbata! xD
|
|
|
~~ | |
|
|
po zielonej herbacie to ja mam biegunke :-:
|
|
|
Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ostatnio mi posmakowaly chinskie dania ... moze w tym kirunku niech ktos pomysli .... bo raczej nie ma w stalowej zadnego lokalu zajmujacym sie tym ... podejrzewam ze jak by bylo dobre zarcie to interes by sie krecil
|
|
~~macieju | |
|
|
Bylem w tej pizzeri w jubilacie - nieporozumienie jakies - w gablocie jakies kawalki cienkich placków leżą nie wiadomo z czym, pytam panią o menu albo cennik a ta do mnie, ze nie ma bo się skonczyły, no to pytam jaka pizza jest, a ona: "taka jak widać..." - żenada - wyszedlem i więcej nie wrócę!
|
|
|
~~ | |
|
|
faktycznie przydałaby sie w stalowej jakaś knajpka z chińskim jedzonkiem albo jakimś innym orientalnym
|
|
|
~~Halo | |
|
|
Powinna powstać taka na wzór city pizza, jaka jest w Rzeszowie. Zjesz 2 kawalki i pękasz... smaczna i cenowo nie odbiega od innych. Polecam jesli będziecie gdzieś niebawem w Res. Galeria Graffica lub Europa.
|
|
|
~~ | |
|
|
Jak sie nazywa ta nowa pizzeria w Stalowek co jest w Jubilacie ?
|
|
|
~~ja | |
|
|
Jedyne czego brak w Stalowce to calodobowej piceri
|
|
|
~~ | |
|
|
W Stalowej jest knajpa z chinskim jedzeniem Bardzo czesto tam zamawiam na wynos jedzenie jest swietne Bar jest tam gdzie kiedys byla pizzeria quattro w rozwadowie polecam bo jedzonko jest super. Palce lizac
|
|
|
~~ | |
|
|
azjat hahaha jedzenie z psow;d
|
|
|
|
|
|
a co powiecie na telepizze w stalowce ??
www.twoj.systempartnerski.pl |
|
|
|
|
a co powiecie na telepizze w stalowce ??
Telepizza to syf |
|