| ~~karol | |
|   | |
| 
      Ktos sprawdzal, czy to w ogole dziala? Chodze tamtedy codziennie po kilka razy i nie zauwazylem nikogo kto by siedzial z Laptopem... | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~ja | |
|   | |
| 
      nikt nie siedzi z laptopem bo sie po prostu boi ze go straci
       | |
|  | 
| ~~nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn | |
|   | |
| 
      Działa
       | |
|  | 
| ~~karol | |
|   | |
| 
      Jakies haslo jest do logowania, czy wystarczy laptop z wifi ?
       | |
|  | 
| ~~dzieko | |
|   | |
| 
      Odświeżę temat, aby nie zakładać nowego. Połączyłem sie do Hot spota "Stalowa_wola" (nie wiem który) raz i to było na tyle. Oprócz tego że można się do nich połączyć to one w ogóle działają? Już 3 niedziele z rzędu próbuje i nie przydziela żadnego IP. | |
|  | 
| ~~nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn | |
|   | |
| 
      Nie wiem jak jest teraz, ale niedługo po uruchomieniu było ok, w samochodzie na parkingu od stronu głównego wejścia nie było problemu, na ławkach koło fontanny nie sprawdzałem bo akurat padało   . | |
|  | 
| ~~dzieko | |
|   | |
| 
      z moich wyliczeń wynika na to że pytam o tym na urzędzie miasta. Kto ma jakieś wieści?
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Wieści są takie : Masz laptopa to go trzymaj w domu bo już możesz z nim nie wrócić.p_0 | |
|  | 
|   | |
| 
      Chyba że z samochodu łączysz się z Hotspotem :]
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      co to jest ten hotspot??????
       | |
|  | 
| ~~dzieko | |
|   | |
| 
      HotSpot to jest darmowy radiowy punkt dostępowy do internetu. Przeważnie działa na nim tylko www, czasem poczta przez outlocka i komunikatory. Na tym Stalowa_Wola jak sie udało mi raz połączyć miałem 12KB/s | |
|  |