~~smakosz | |
|
|
witam, pilnie proszę o informacje gdzie w Stalowej znajdują się hurtownie z piwem, zależy mi zwłaszcza na niskich cenach piwa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Żywiec Trade Kraków Sp. z o.o.
Stalowa Wola, 37-464 ul. Modrzewiowa 9 - 15 015/ 844 05 56 015/ 844 05 56 |
|
~~robur | |
|
|
hurtownia POLMOS na Jana Pawła (górka)
|
|
|
~~werte | |
|
|
CYTAT hurtownia POLMOS na Jana Pawła (górka) W polmosie mają wszystkie piwa i są dystrybutorem lecha,tyskiego ,zubra i innych ,mają też kegi 30 litrowe. |
|
|
~~gniewnyr | |
|
|
podawajcie ceny ludzie bo jak jest taniej o 5gr to co komuś po hurtowni. A w Polmosie to jest coś taniej jak w skepie ? Ja kupuję w hurtowni koło halmaru 2,18 za Tyskie, 43zł z groszami za skrzynkę.
|
|
|
~~ghost | |
|
|
CYTAT podawajcie ceny ludzie bo jak jest taniej o 5gr to co komuś po hurtowni. A w Polmosie to jest coś taniej jak w skepie ? Ja kupuję w hurtowni koło halmaru 2,18 za Tyskie, 43zł z groszami za skrzynkę. 015 842 06 21 tel do hurtowni polmos |
|
|
~~smakosz | |
|
|
dziękuję wszystkim za informacje, będę je sprawdzał w przyszłym tygodniu
|
|
|
~~Keyta | |
|
|
1,99 zł Leżajsk z butelką na wymianę w Stokrotce
|
|
|
~~mik | |
|
|
CYTAT W polmosie mają wszystkie piwa i są dystrybutorem lecha,tyskiego ,zubra i innych ,mają też kegi 30 litrowe. W naszym kraju jest naprawdę więcej ciekawszych piw niż wyżej wymienione bezsmakowe produkty wielkich koncernów... |
|
|
|
|
|
Witam
Gdzie teraz najlepiej jest kupić browar w hurtowych cenach/ilosciach ? Polecacie jakies hurtownie ? Zastanawiałem sie wstepnie nad butelką ( z ew. kaucją za skrzynkę ) lub opcjonalnie puszka. Jeżeli ktos z Was ostatnio sie sie zaopatrywał bede wdzieczny za informacje ;) |
|
|
|
|
CYTAT Witam Gdzie teraz najlepiej jest kupić browar w hurtowych cenach/ilosciach ? Polecacie jakies hurtownie ? Zastanawiałem sie wstepnie nad butelką ( z ew. kaucją za skrzynkę ) lub opcjonalnie puszka. Jeżeli ktos z Was ostatnio sie sie zaopatrywał bede wdzieczny za informacje ;) W markecie masz taniej jak w hurtowni ..., taka polityka browarów |
|