Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Szukam pilnie mp3 zespolu ze Stalowki o nazwie STUUF i tytul nutki NIC WAŻNEGO. Kazdy kto jest mi w stanie pomoc niech pisze na moj mail virus_(at)_stalowe.info
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Dobra kapela z naszego miasta, ale nie wiem czy nagrali jakieś demo
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Stuff
1-\"O samym sobie\" Stuff 4:50 2-\"Przyjaciel\" Stuff 4:10 3-\"Taki dzień\" Stuff 4:07 4-\"Drogi kręte\" Stuff 4:46 5-\"Zimne dłonie\" Stuff 4:22 6-\"Tak już jest\" Stuff 3:16 7-\"Shizoll\" Stuff 3:32 8-\"Nic ważnego\" Stuff 3:36 9-\"Polski B Stolica\" Stuff 3:33 Sądzę virus że dasz radę coś wykombinować i udostępnisz nam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie ma tego kawałka ale są inne - plose
http://stuff.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMjA5OTkuaHRtbA== |
|
|
|
|
Heh ja wiem Call, ze nie ma tego na zwyklych stronach ale byc moze ktos ma w swoich zbiorach muzycznych. Jestem pewien, ze bylo takze w formacie MP3 gdyz kiedys sam to mialem ale mi wsiaklo. Dzieki za pomoc ale szukam tej jednej konkretnej nutki Pzdr
|
|
|
|
Odgrzebuje temat gdyz jest teraz wiecej uzytkownikow i moze ktos jednak ma taka nutke...
Jest w niej duzo niecenzuralnych slow ale ma ciekawy przekaz i jest szczera... HELP Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
jak znajdziesz to podrzuć, sam obczaje,
|
|
|
|
|
witam i tak sie sklada ze ja posiadam ten kawalek i milo mi z tego powodu ze komus przypadl do gustu ten numer gdyz sam go nabazgralem. pozdro dla wszystkich.
|
|
|
|
|
Dobrze było na koncertach
Ja również proszę o jakiegoś linka czy mp3. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
STUFF no to nie czekaj tylko wysyłaj cdd3600_(at)_gmail.com
Historie tej piosenki troche poznalem... A tak btw mozesz wyslac cala plyte o ile mozesz i chcesz. Z gory dziekówka ! Odpowiedz dokladnie po 4 latach BEZCENNA Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Siemka pewnie ze udostepnie tylko ze po 25 kwietnia jak bede w stwa do uslyszenia
|
|
|
|
|
siemka virus sprawdz maila i daj cyne czy doszly mp3
|
|
|
|
|
CYTAT siemka virus sprawdz maila i daj cyne czy doszly mp3 Nie doszlo cdd3600 malpa gmail.com Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
tak tez wyslalem ale moze pojedynczo dojda
|
|
|
|
|
Mam Dziekówa ! Masz bro !
|