~~lucy | |
|
|
Dziś w mdk walki bokserskie. Powalczą Krzysztof "Skorpion" Cieślak vs. Łukasz Maciec oraz chłopaki z sekcji "Feniks". Wjazd free!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Krak | |
|
|
Możesz napisać o której godzinie się zaczyna? Dzięki z góry.
|
|
|
~~pir | |
|
|
poczatek 16:00
|
|
|
~~box | |
|
|
"Skorpion" brzmi groźnie. Ciekawe czy to zawodowcy, czy takie tam sobie?
|
|
|
~~gramarek | |
|
|
Widziałem Jerzego Kuleja pod mdk w towarzystwie niezłej ekipy. Po nosach widać, że to na pewno bokserzy.
|
|
|
|
|
|
Skorpion walczył już w stalowej w tamtym roku na gali boksu. Dobry pięściarz
|
|
~~no no | |
|
|
Walka była po 16. Moim zdaniem Pan Cieślak nie pokazał się z najlepszej strony-myślę tu o walce nie widziałem aby podał rękę przeciwnikowi albo nie zauważyłem.Sędzia ringowy mógłby być stosowniej ubrany na taką imprezę.Kto nie był zobaczy w telewizji.Ogólnie dobry pomysł.Coś w mieście drgnęło z imprezami kulturalnymi.
|
|
|
~~Tymek87 | |
|
|
Zgadzam się z \"no no\" co do sędziego powinien być stosowniej ubrany. Pomysł fajny, szkoda trochę, że nie było tak dużo ludzi ale zawsze to coś, fajnie było posłuchać Jerzego Kuleja, pomysł na plus i oby więcej takich gal albo i większej rangi
|
|
|
~~pir | |
|
|
za tydzien na mosierze walki mlodych
|
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
"Przepraszam, czy tu biją" i nie tylko życie jest zbyt krótkie by milczeć,życie jest dostatecznie długie by zabierać głos.
Coraz częściej więc poruszając się po mieście myślimy o własnym bezpieczeństwie. Obawiamy się zagrożenia czyhającego za... Kto powinien próbować zapobiegać temu byśmy się nie bili i zabijali co weekend. Zastanawiam sie nad zapisaniem sie do szkoły... Ale jest pewien problem którego nie można usłyszeć a często także zrozumieć który chciałabym poruszyć |
|