|
|
|
A skad wy wogole wiecie ze miasto za to zaplacilo ?;] Pokazcie mi jakies dowody w tym temacie;]
ja tam sie ciesze ze cos o stalowce mowia nie tylko w kontekscie jakichs wypadkow itd... StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
StaloweMiasto.pl |
|
|
~~1234 | |
|
|
Od dowodow jest policja i prokurator, a wyborcy przedstawiaja zdroworozsadkowe opinie.
W telewizji komercyjnej nic nie jest za darmo. Reklama czegokolwiek kosztuje. |
|
|
~~żuBer | |
|
|
CYTAT A skad wy wogole wiecie ze miasto za to zaplacilo ?;] Pokazcie mi jakies dowody w tym temacie;] ja tam sie ciesze ze cos o stalowce mowia nie tylko w kontekscie jakichs wypadkow itd... na konkurencyjnym portalu pisało |
|
|
~~żuBer | |
|
|
"Promocja miasta w porannym programie telewizyjnym kosztowała miasto 30 tysięcy złotych"
wystarczy poszukać |
|
|
~~meee | |
|
|
Nie 30 tylko 40 tys. ale moim zdaniem to i tak nie duzo jak na promocje miasta w tv a uwazam ze miasto zostalo dosyc fajnie pokazane..lepiej niz w rzeczywistosci niestety bo w tv wszystko lepsze i piekniejsze.
|
|
|
~~1234 | |
|
|
CYTAT Nie 30 tylko 40 tys. ale moim zdaniem to i tak nie duzo jak na promocje miasta w tv a uwazam ze miasto zostalo dosyc fajnie pokazane..lepiej niz w rzeczywistosci niestety bo w tv wszystko lepsze i piekniejsze. Na jedno by wyszlo, gdyby pokazali o 3 nad ranem w TVP. Mysle, ze zasieg ogladalnosci bylby podobny, biorac pod uwage naziemna dostepnosc TVN. Na Podkarpaciu jedynie w Rzeszowie, Przemyslu i Stalowej Woli mozna TVN odebrac. Jak zwykle, w przypadku shreka, gora urodzila mysz. |
|
|
~~haha | |
|
|
trole, torle, trole...
jak juz tu ktos wczesniej napisal - ciezko Wam dogodzic, wszsytkiego sie czepacie, wszystke jest zle, ble i niefajne. szkoda czytac... |
|
|
~~1234 | |
|
|
Tylko, ze trole maja glos w wyborach i pokaza shrekowi, gdzie raki zimuja.
Kiedys to byla medialna promocja miasta, gdy koncertowalo cala sobote Lato z radiem czy przez caly dzien RMF FM prowadzil swoja Inwazje Mocy, zakonczona koncertami. To byla promocja miasta, a nie pseudopromocja w telewizji o malym zasiegu technicznym, w porze ogladalnosci, gdy cennik reklam jest najtanszy w ciagu doby. |
|
|
~~barty | |
|
|
Miała być płyta z koncertu z Konkatedry i co. Wyemitowała TV Rzeszów i mam nadzieję, że taśmy nie zaginęły. Ja już się pochwaliłem ziomom za granicą. Nie wiem czy kiedyś dostaną płytkę. Panie Prezydencie wybory idą - wydajcie płytkę.
|
|
|
~~spn | |
|
|
Abo niektórzy zamiast wydawać durnie pieniądze na promocję, najchętniej postawiliby piękny szyld i bramę przy wjeździe do STW, a na nim napis "Witamy inwestorów!" i czekaliby, bo rozumu nie mają, a ktoś ich niepotrzebnie nauczył składać literki...
|
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT A skad wy wogole wiecie ze miasto za to zaplacilo ?;] Pokazcie mi jakies dowody w tym temacie;] ja tam sie ciesze ze cos o stalowce mowia nie tylko w kontekscie jakichs wypadkow itd... Zapłacił also El Presidente A więc miasto http://sztafeta.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1129:tvn-ze-stalowej-woli&catid=81:stalowa-wola&Itemid=198 Pomysl ilu ludzi by sie cieszyło taką kasa Nawet nie będę przytaczał poniekąd co sie mówi o Sta..ce ty to powinienes wiedziec najlepiej Czekam z niecierpliwoscia na jakies informacje w tym temacie a tu cisza |
|