|
|
|
Witam!
Nadchodzi czas półmetków. Chciałem niniejszym zaproponować zorganizowanie większej imprezy - wyłącznie dla grup ze szkół w regionie oraz ich osób towarzyszących, na zasadach wyłączności. Coś w deseń miedzyszkolnej.pl i konkretnych imprez tego typu. Jak sądzicie jest taka potrzeba czy wolicie się ciskać w tłumie podczas zwykłych imprez gdzie pełno obcych, często starszych nie zawsze mile widzianych ludzi??? Zachęcam do merytorycznej dyskusji! |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
mam jedno pytanko - czy tych dwóch tematów jak retro i ten nie mogłeś połączyć w jeden? wiem wiem zaraz mi napiszesz że to dwa różne tematy ,dwie różne imprezy czyli dwie różne dyskusję.....
jak dla mnie to próbujesz intensywnie rozreklamować ten club ale przynajmniej robisz to w dość przyjemny sposób - forma dyskusji " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT mam jedno pytanko - czy tych dwóch tematów jak retro i ten nie mogłeś połączyć w jeden? wiem wiem zaraz mi napiszesz że to dwa różne tematy ,dwie różne imprezy czyli dwie różne dyskusję..... jak dla mnie to próbujesz intensywnie rozreklamować ten club ale przynajmniej robisz to w dość przyjemny sposób - forma dyskusji Witam! Reklama swoją drogą, ale w tym akurat przypadku miałem zupełnie inne intencje... Nie moge bowiem zrozumieć jak można organizować imprezę półmetkową przy okazji normalnej standardowej dyskoteki. Może jestem za stary ale w moich czasach szkolnych troszeczke inaczej to wyglądało Stąd właśnie pomysł dyskusji...czyżby chodziło o finanse związane z wynajmem??? |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
a to ktoś robi półmetek w czasie kiedy inni ludzie wpadają na dyskotekę???? jak dla mnie głupota!!!! Na czas że tak powiem "prywatnych" imprez lokal powinien być zamknięty !!! Co to za przyjemność iść na taki półmetek gdzie bawi się jeszcze pół miasta w takim przypadku to na półmetek można chodzić co tydzień..... jeśli wynajem sporo kosztuje to może lepiej dogadać się z inną klasą i zorganizować go razem ..... za moich czasów lokal na takie imprezy był wynajmowany i impreza zamknięta .... no ale może masz rację - za naszych szkolnych czasów wszystko było inaczej
P.S. SZACUNECZEK ZA ODWAGĘ i przyznanie,że to pewna forma reklamy....reszta w podobnych przypadkach by stwierdziła że nie ma z lokalem nic wspólnego itd... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Nie sadze aby to sie udalo kazda szkola prawdopodobnie juz ma zaklepany połmetek w Planecie
|
|