NawigacjaStart » Forum » Rozrywka, Kultura, Sztuka » Po godzinach - Restauracje, Kawiarnie, Dyskoteki »
Półmetek w City Club, impreza do zorganizowania
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 10 Wrz 2009r. 19:05  
Witam!

Nadchodzi czas półmetków. Chciałem niniejszym zaproponować zorganizowanie większej imprezy - wyłącznie dla grup ze szkół w regionie oraz ich osób towarzyszących, na zasadach wyłączności. Coś w deseń miedzyszkolnej.pl i konkretnych imprez tego typu.

Jak sądzicie jest taka potrzeba czy wolicie się ciskać w tłumie podczas zwykłych imprez gdzie pełno obcych, często starszych nie zawsze mile widzianych ludzi??? Zachęcam do merytorycznej dyskusji! umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Wrz 2009r. 19:05  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 10 Wrz 2009r. 19:34  
mam jedno pytanko - czy tych dwóch tematów jak retro i ten nie mogłeś połączyć w jeden? wiem wiem zaraz mi napiszesz że to dwa różne tematy ,dwie różne imprezy czyli dwie różne dyskusję.....
jak dla mnie to próbujesz intensywnie rozreklamować ten club ale przynajmniej robisz to w dość przyjemny sposób - forma dyskusji

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Wrz 2009r. 17:53  
CYTAT
mam jedno pytanko - czy tych dwóch tematów jak retro i ten nie mogłeś połączyć w jeden? wiem wiem zaraz mi napiszesz że to dwa różne tematy ,dwie różne imprezy czyli dwie różne dyskusję.....
jak dla mnie to próbujesz intensywnie rozreklamować ten club ale przynajmniej robisz to w dość przyjemny sposób - forma dyskusji

Witam!

Reklama swoją drogą, ale w tym akurat przypadku miałem zupełnie inne intencje...
Nie moge bowiem zrozumieć jak można organizować imprezę półmetkową przy okazji normalnej standardowej dyskoteki. Może jestem za stary ale w moich czasach szkolnych troszeczke inaczej to wyglądało umiech
Stąd właśnie pomysł dyskusji...czyżby chodziło o finanse związane z wynajmem???

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 11 Wrz 2009r. 18:23  
a to ktoś robi półmetek w czasie kiedy inni ludzie wpadają na dyskotekę????:szok: jak dla mnie głupota!!!! Na czas że tak powiem "prywatnych" imprez lokal powinien być zamknięty !!! Co to za przyjemność iść na taki półmetek gdzie bawi się jeszcze pół miastamlotek w takim przypadku to na półmetek można chodzić co tydzień..... jeśli wynajem sporo kosztuje to może lepiej dogadać się z inną klasą i zorganizować go razem ..... za moich czasów lokal na takie imprezy był wynajmowany i impreza zamknięta .... no ale może masz rację - za naszych szkolnych czasów wszystko było inaczejgood

P.S. SZACUNECZEK ZA ODWAGĘ ok i przyznanie,że to pewna forma reklamy....reszta w podobnych przypadkach by stwierdziła że nie ma z lokalem nic wspólnego itd...

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Wrz 2009r. 14:45  
Nie sadze aby to sie udaloumiech kazda szkola prawdopodobnie juz ma zaklepany połmetek w Planecie

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Rozrywka, Kultura, Sztuka » Po godzinach - Restauracje, Kawiarnie, Dyskoteki »