~~Piotr K | |
|
|
Czy wybiera się ktos na treningi?? Wyczytałem na stronie, że jest nowy nabór i 21 września ruszają treningi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~adamise | |
|
|
Wie ktoś kiedy treningi i jaki koszt ??
|
|
|
~~Boruta | |
|
|
Poniedzialki 17 30 koszt w tamtym roku to 200zł za 3 miesiace treningi w rozwadowie Zapraszam
|
|
|
|
|
|
W tym roku tak samo 3 miesiące, 200 zł. Treningi od 21 wrzesnia
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Pytanie:
Kto będzie prowadził treningi Chodzi mi o głównego szkoleniowca i czy aby jest rzetelnym nauczycielem Jakis program szkolenia z checia bym sie zaznajomił Pozdr |
|
|
|
|
chyba Andrzej Płaza, ma stopien G3
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Chodzę na kravkę już od 3 lat teraz będę zaczynał 4 rok tak jak kolega napisał wcześniej trening odbędzie się 21 września pierwotnie miał być 5 pażdziernika pewnie jest duże zainteresowanie dlatego instruktor zmienił termin pierwszy trening zawsze jest pokazowy także raczej nic ciężkiego nie będzie poprzeczka będzie podwyższana z każdym treningiem na pierwszy trening proponuje przyjść z ochraniaczem na krocze do nabycia w maratonie za 12-15 zł później dojdą rękawice i szczęka potrzebne do sparingów przydają się również ochraniacze na piszczele to tyle wszystkiego dowiecie się od samego instruktora.
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
jest jakiś przedział wiekowy ?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Anulka
na stronce podanej przez gb74 jest wszystko napisane ze co ? |
|
|
|
|
wiek od 16 lat
|
|
|
|
|
Jak dla mnie to chętni powinni też przechodzić jakieś testy psychologiczne, określające ich predyspozycje. Kravmaga jest niebezpieczna i nie powinna być dostępna dla wszystkich.
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Jak dla mnie to chętni powinni też przechodzić jakieś testy psychologiczne, określające ich predyspozycje. Kravmaga jest niebezpieczna i nie powinna być dostępna dla wszystkich. Dodatkowo polecałbym zrobić:próbki moczu,testy narkotykowe i badanie alkomatem oraz odciski palców I nie bede sie sie rozkręcał co by było gdyby...nie bede przeginał bo i tak mam juz nakozaczone na tym portalu Pozdrawiam |
|