|
|
|
Wiecie moze gdzie są teraz przyjecia do pracy lub kiedy i gdzie będą ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=3483
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenia&id=4 |
|
|
|
|
znając koniunkturę Stalowej Woli to pewnie długo długo nigdzie a wręcz odwrotnie!!!
|
|
|
|
|
CYTAT Wiecie moze gdzie są teraz przyjecia do pracy lub kiedy i gdzie będą ?? Z tego co słyszałem to w ATS. |
|
|
|
|
owszem w ATS jeszcze kilka dni temu były przyjęcia, mój znajomy dostał prace od 1 września
|
|
|
|
|
U nas w mieście przyjęcia są od zawsze.....na izbie przyjęćw szpitalu powiatowym..
Stalowa Wola narodu polskiego.... |
|
|
|
|
Każdego dnia oglądam oferty pracy, chyba na wszystkich możliwych portalach i przerażające jest coraz bardziej to jakie oferty się pojawiają,a przeważnie powtarzają się te same.Jeżeli pojawi się jakaś atrakcyjniejsza to wymagania są tak wyśrubowane że z miejsca dyskwalifikują 99% chętnych.Zresztą i te niezbyt atrakcyjne czasami mi kołka takiego zabijają że zniechęcają do dalszego poszukiwania i obniżają przede wszystkim własne morale i poczucie wartości.Otóż chociażby taka oferta jaką wygrzebałem na tym portalu..."doręczyciel przesyłek"...praca dorywcza, akurat jak znalazł dla mnie, ponieważ jestem w trakcie szkolenia i przygotowania do pracy w znanej Polsko-Brytyjskiej firmie. Jestem młodą i ambitna osoba, mam 25 lat, maturę, jestem na pierwszym roku studiów,znam język obcy, od ukończenia technikum staram się byc samodzielnym, pracowałem w wielu miejscach w Polsce, w kilku w Holandii i Irlandii i nie było nigdy dla mnie problemem nauczyc się czegoś nowego, czy stawic czoła jakimś wyzwaniom, więc nieskromnie przyznaję że posiadam całkiem ciekawy wachlarz doświadczeń.A tu znokautował mnie Pan "ktoś"(nie zamierzam obrażac tej osoby ponieważ jej nie znam), któremu dostarczyłem swoje CV w sprawie "ambitnej" pracy "doręczyciela", następującym pytaniem ;"Czy posiada Pan doświadczenie?".Powiem Wam że poczułem się jakbym dostał w ryj!Oczywiście zachowując twarz mówię grzecznie panu że to chyba nie jest konieczne, ponieważ nie jest to praca skomplikowana, a tak jak mówił wcześniej i pisze w ogłoszeniu wystarczy dobra znajomośc okolicy i własny środek transportu.Otóż posiadam samochód, znam okolice, a nawet jakbym błądził(bo to nie raz wyrośnie jakaś nowa uliczka)posiadam GPS no i przede wszystkim jestem dyspozycyjny.Cóż więcej wymagac..?Otóż widocznie nie nadaję się do takiego zajęcia ponieważ następnego dnia na tej samej stronie ponownie pojawiło się to samo ogłoszenie, a telefon dalej milczy.Śmiac mi się chce bardzo, ale przykra jest taka sytuacja i przypuszczam że nie jestem jedyna osobą która spotkała się z takim "czymś".Tym bardziej bolesne jest że jest w brud młodych ludzi, którzy ukończyli szkoły,dostali wypowiedzenia lub z innych przyczyn nie pracują a nasz rynek nie daje im najmniejszej szansy ponieważ każdy chce od razu pracownika wykwalifikowanego, nie rzadko za śmieszne pieniądze. Jak Ci młodzi ludzie mają zdobyc jakiekolwiek doświadczenie jeżeli jedyne miejsca w jakich dostają szanse to są zakłady pracy typu HSW lub butiki z ubraniami,czasem Tesco.Nie wiem czy wynika to z zachłanności pracodawcy czy z niecierpliwości, ale napewno kiedyś przez to stracą, bo chcą pracowników doświadczonych a to właśnie oni powinni ich uczyc i wzbogacac o to doświadczenie.
|
|
|
|
|
Mądre słowa
chwała Ci za to |
|
|
|
|
W 100% masz racje, mlodzi chca pracowac ale przewaznie z gory sa skreslani BO NIE MAJA DOSWIADCZENIA. Jesli sa mlodzi to skad maja miec doswiadczenie teoretycznie jesli w kazdej firmie beda chcieli kogos z doswiadczeniem tzn ze mlody nigdzie nie popracuje bo nawet nikt nie da szansy mu zaczac. To samo jesli chodzi o kurs na wozek widlowy, wiele przypadkow znam kiedy mlodzi mieli taki kurs ale co im z tego jak NIE MAJA DOSWIADCZENIA.. zenada.
|
|
|
|
|
Są przyjęcia ale tylko dla 25-30 lat, z doświadczeniem lat15, i 5 językami perfekt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kolego Pryndel za mocny jesteś dla nich.Za dużo umiesz,za dużo wiesz, oni lubią zatrudniać osoby mało rozgarnięte za małe pieniądze.Po co masz być lepszy od szefa.
|
|
|
|
|
Witam wszystkich.
Szukam osób ze Stalowej i okolic, z którymi mógłbym rozwinąć biznes. Poszukuję osób szukających dodatkowego dochodu, ambitnych i chcących coś osiągnąć w życiu. Nie ważne, czy masz doświadczenie, czy się uczysz, czy już masz jakaś pracę. Grunt to żeby mieć ukończone 18 lat ;) Jak jest ktoś zainteresowany moją propozycją, poznaniem szczegółów to proszę pisać: gg: 2932870 email: kamil8558_(at)_gmail.com |
|