|
|
|
Witam. Tak jak w temacie, szukam dobrego prawnika. Bardzo proszę o Wasze podpowiedzi. Za wszelkie podpowiedzi serdecznie dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a jaka sprawa?
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
jest to sprawa o podział majątku po zmarłej niegdyś osobie
|
|
|
|
|
niegdys - znaczy kiedy?
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT niegdys - znaczy kiedy? ..dobrych kilkanaście lat temu. Sprawa jest trochę zawiła ze względu na zaniedbania proceduralne w takich wypadkach, dlatego potrzebny jest ktoś kto się na tym dobrze zna. P.s Dzięki Ragnarok za zainteresowanie tematem. |
|
|
|
|
to ciezko bedzie, bo tu terminy maja dominujace znaczenie.
Nie wiem, czy w Stalowej Woli bedzie ktos na tyle rozgarniety, bo tu mecenasy nie wiedza nawet jak zaktualizowac Lex'a (bez ktorego w ogole gina Coz, placimy za koneksje i egzaminy za przyslowiowe maslo haha. Czy masz konto na portalu profesjonalnym www.goldenline.pl? Tam jest forum 'prawo' w ktorym masz podane gotowe rozwiazania a takze dane kontaktowe do prawnikow zajmujacych sie sprawami z roznych dziedzin. Zajrzyj tam i zobacz czy cos Ci pomoze. Pozdrowienia Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT to ciezko bedzie, bo tu terminy maja dominujace znaczenie. Nie wiem, czy w Stalowej Woli bedzie ktos na tyle rozgarniety, bo tu mecenasy nie wiedza nawet jak zaktualizowac Lex\'a (bez ktorego w ogole gina Coz, placimy za koneksje i egzaminy za przyslowiowe maslo haha. Czy masz konto na portalu profesjonalnym www.goldenline.pl? Tam jest forum \'prawo\' w ktorym masz podane gotowe rozwiazania a takze dane kontaktowe do prawnikow zajmujacych sie sprawami z roznych dziedzin. Zajrzyj tam i zobacz czy cos Ci pomoze. Pozdrowienia Dzięki serdecznie Ragnarok, popatrzę na tym forum jak wspomniałeś. Pozdrówka |
|
|
|
|
Forum nic Ci tu nie pomoże, polecam mecenasa Jaworskiego skuteczność 100% sam sobie nie poradzisz, zjedzą Cie na sniadanko.
|
|
|
|
|
Ragnarok taki kozak jestes? Morzezz sobie pewnie tylko pomarzyc o zarobkach jacy maja "nasze mecenasy". Ty jaki masz zawod ze tak kozaczysz? Ogzarnij sie
|
|
|
|
|
ragnarok to cos w rodzaju ,,na kazdy temat ,, albo ,, rozmowy w toku ,,tak to jest jak sie duzo tv oglada....
|
|
|
|
|
Zobacz sobie sam na kazdy temat ma coś do powiedzenia... jest moim idolem, aczkolwiek na drugim miejscu, pierwsze miejsce piastuje panna _pina
|
|
|
|
|
CYTAT Forum nic Ci tu nie pomoże, polecam mecenasa Jaworskiego skuteczność 100% sam sobie nie poradzisz, zjedzą Cie na sniadanko. - Na pewno ja bym tego "fachowca" nie polecał. Gość umie jedynie zainkasować kasę, ale brak mu polotu. - Jak na prawnika, to Pan mecenas jest mało błyskotliwy, przesadnie zachowawczy i zdarzyło mu się zapomnieć o przedłożeniu bardzo ważnego dowodu w sprawie - no comment. - Ulicę Narutowicza również bym nie polecał - przereklamowane rutyniarstwo!! Drogo i czasowo nierzetelni (np.: czekałem na napisanie pisma prawie 3 miesiące), ale dla kasy potrafią z góry powiedzieć, że sprawa jest już wygrana Na forum http://forumprawne.org jest wielu specjalistów, którzy chętnie Ci pomogą, jednak nie zawsze na czas - mimo to warto tam zasięgnąć porady. |
|
|
|
|
grzegorz costam i piotr iles tam - nie podoba sie nie czytajcie. Mam w dupie wasze opinie.
I wcale sie nie martwie zarobkami prawnikow. Zarabiam lepiej niz dobrze wiec dla mojej przyjemnosci moga zarabiac i 300 tys. rocznie. Wisi mi to. Jak Ciebie to grzesiu boli i piecze to idz na prawo buahahahaha. Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
a byl testament napisany przez ta osobe ? jezeli nie to mamy do czynienia z dziedziczeniem ustawowym.
|
|
|
|
|
A ja bym ci polecila Leszka Augustyna on ma kancelarie w Rozwadowie obok stacji kolejowej , konkretny facet , bardzo mily swoja droga choc to moze nie istotne , ale moze ci pomoc ja tez z taka sprawa mialam do czynienia i bardzo mi pomogl.Pozdrawiam
|
|