|
|
|
Szukam osób które wyrzucają niepotrzebne rzeczy z mieszkania w związku z wykonywanym remontem czy czymś w tym stylu. Jesteśmy z mężem młodym małżeństwem mamy i zaczynamy od zera jeśli macie coś do oddania piszcie do mnie na pewno odpiszę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szkoda że nikt nic nie wyrzuca:( moja znajoma jak wyrzucała niepotrzebne rzeczy bo remontowała kuchnię to niestety za późno się o tym owiedziałam:(
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
może poszukaj tutaj
http://www.za0.pl/za0/browse.php?action=browse&categoryId=5 " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Odpowiedż na zadane pytanie:posiadam komplet wypoczynkowy w idealnym stanie,szkoda wyrzucać na śmiecie,uważam,że może przydac sie,chetnie oddam za darmo.
|
|
|
|
|
Potrzebuję też rzeczy do kuchni i tego przede wszystkim od mebli po całą resztę
|
|
|
|
|
daj jakiś namiar - maila czy nr gg a ja poszukam w domu paru rzeczy i tez chętnie oddam. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
aha i napisz co bys potrzebowala, moze jakies ciuchy albo cos innego to tez jestem w stanie pomoc.
|
|
|
|
|
no widać że na forum są porządne ludziska
|
|
|
|
|
Możesz jeszcze wejść na www.gratyzchaty.pl tam też ludzie oddają różne rzeczy za darmo, trzeba sobie tylko po nie pojechać albo zapłacić przesyłkę Niestety inaczej na dzień dzisiejszy nie mogę pomóc. Też jesteśmy młodym małżeństwem i próbujemy sami coś po rodzinie zorganizować Pozdrawiam i powodzenia!
MY.......................................... |
|
|
|
|
O fajnie odpowiedz "d)"
Wygrałem, wygrałem ?!?!?! |
|
|
|
|
Halo Halo. To wo koncu potrzebujesz czegos czy nie, bo widze ze troche ludzi chce pomoc, ale nie wiemy gdzie i jak sie z Tobą skontaktować. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Podam moje gg : 12257283 a i napisałam paru osobom na pw ale nikt mi nic nie odpisuje nie wiem czy te wiadomości dochodzą do was
|
|
|
|
|
Szukam osób które wyrzucają niepotrzebne rzeczy z mieszkania w związku z wykonywanym remontem czy czymś w tym stylu. Jesteśmy z mężem młodym małżeństwem mamy i zaczynamy od zera jeśli macie coś do oddania piszcie do mnie na pewno odpiszę moje gg: 12257283
|
|
|
|
|
Kora i Katarzynap proszę o kontakt
|
|
|
|
|
Basiu do mnie doszła wiadomość, więc odpiszę Ci jutro co mogę mieć dla Ciebie. Pozdrawiam !
|
|
|
|
|
ok możecie nawet pisać jak mnie nie ma na gg
|
|
|
|
|
dziękuję wszystkim którzy zaoferowali pomoc
Katarzynap i Kora nadal czekam na kontakt z wami |
|
|
|
|
posiadam pralke automat morze nie pierwszej jakosci ale jeszcze pierze ze wzgledu na mala lazienke kupilismy z gury ladowana a tamta stoi na klatce szkoda wywalic bo jeszcze dziala wiec z mila checia oddam osobie potrzebujacej.w razie zainteresowania podam adres to morzna obejrzec ja pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
|
|
|
|
|
Piotrend pralkę już sobie załatwiliśmy ale dziękuję za pomoc i dobre serce.
|
|
|
|
|
jednak za wcześnie się pochwaliłam bo pralki nie ma:( Piotrend polecam sięna obejrzenie pralki
|
|
|
|
|
jednak za wcześnie się pochwaliłam bo pralki nie ma:( Piotrend polecam sięna obejrzenie pralki
|
|
|
|
|
na gg. znajdziesz kontakt ze mna w sprwie kompletu wypoczynkowego.Oczywiscie jesli nadal jesteś zaiteresowana.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Wogóle to mam takie odczucie,że prowadzisz jakąś dziwna gre ,ludzie chcą udzielić pomocy ty jej nie przyjmujesz?to jest dziwne,może sie myle.
|
|
|
|
|
Przepraszam jeśli takie odniosłaś wrażenie.Potrzebuję pomocy ale narazie nie mam jak się dostać do St.Woli bo jestem z okolic Stalówki. Mam małe dzieciaczki i też często nie mam z kim ich zostawić.Dam Ci odpowiedz na gg. Jeśli dam radę to w tym tygodniu postaram się podjechać do Ciebie.
|
|
|
|
|
Ja również dołączę się do tego tematu ponieważ również jestem w podobnej sytuacji. Potrzebuję przede wszystkim monitora do komputera, biurka, mebli kuchennych, regału na książki, żyrandoli, sprawnych baterii do umywalki lub zlewu, mebli do przedpokoju lub hollu, małego plastikowego okna, wszelkich zasłon obrusów dywaników, chodniczków. Jeśli macie jakieś pozostałości płytek które nie są wam już potrzebne to też chętnie przyjmę bo gumoleum jest drogie i niezbyt trwałe jak na mój gust
|
|