~~tvn | |
|
|
o akcji godzina w udało się przebić do mediów ogólnopolskich więc znowu o Stalowej głośniej
tutaj link do wiadomości tvn24.pl z głównej strony: http://www.tvn24.pl/-1,1612751,0,1,radny-przechytrzyl-prezydenta-syreny-zawyly,wiadomosc.html |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~dziennik.pl | |
|
|
top news na głównej stronie serwisu www.dziennik.pl :
Prezydent przegrał. Syreny jednak zawyły link do artykułu: http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article424949/Prezydent_przegral_Syreny_jednak_zawyly.html |
|
|
~~smutne | |
|
|
o to chodziło Nadbereżnemu zabłysnąć, to był jego cel!! nie zna historii to dziecko. Niech sięschowa pod sutanne ksiedza Warchoła
|
|
|
~~misury | |
|
|
no tak wybory za rok trzeba wykorzystać każdą sytuację.
|
|
|
~~Stalowiak82 | |
|
|
A w czym tu przegrana prezydenta ?? w tym że chłopaczek sobie włączył syreny w głośnikach ?? Jak dla mnie to żadna przegrana tylko jeszcze sąsiadów tym wyciem wkur....
LucYjan taka mała rada od starszego "kolegi" ... ogarnij się chłopak ... wybory się zbliżaja więc pokazówka musi być ... |
|
|
~~stalowolanka | |
|
|
Dzieciak i postępuje jak dzieciak, śmiesznie to brzmi jak czyta sięto wiadomości, WYSTAWIŁ GŁOŚNIKI PRZEZ OKNO, tak i u mnie na Hutniku było to słychać, dziecinada, było trzeba iść do księżulka Warchoła i poscił by przez megafony twoje syreny, DZIECINADA !!
kupcie mu lizaczka, a może wyślemy mu pocztą pizaczki ?? zróbmy taką akcję !! Wysyłąmy lizaki radnemu Nadbereżnemu pracuje on w biurze osła Błądka Biuro Poselskie Posła Antoniego Błądka ul. Wolności 2a 37-450 Stalowa Wola Akcja LIZAK dla Nadbereżnego |
|
|
|
|
|
p.Nadbereżny co nas obchodzi powstanie w Warszawie może lepiej pamiętać o wyzwoleniu Stalowej Woli 1 sierpnia 1944 roku czy o tym wiesz, popieram akcję LIZAK dla Nadbereżnego i to czerwony
|
|
~~ToJak | |
|
|
Na powstaniu Warszawskim gineli ludzie którzy próbowali walczyć z okupantem, a to że chce się oddać hołd przynajmniej w taki sposób nazywacie dziecinnym zachowaniem.Ile Wy macie lat?
|
|
|
|
|
|
a on te lizaki zacznie sprzedawac na rynku
ze co ? |
|
~~anty-lucek | |
|
|
no napewno sam lucek zadzwonił do tvn24 i opowiedział o swojej "akcji" w zamian za pokazanie w tv obiecał zrobić loda wszytkim którzy mu pomogą
to naprawdę smutne że tacy ludzie marnują nasze pieniądze robią sobie reklamę za pomocą poległych w powstaniu jedno mnie dziwi dlaczego taki medialny koleś nie zaloguje się pod swoim nazwiskiem na forum i nie wyjaśni zwoich dziwnych zachowań? ale myślę że spotka go los samowolnej kapliczki na działce którą ze swoim bratem warchołem próbował ukraść niby też każdy tylko gadał że ją zniszczą aż w końcu poległa prezydent jest jedynym gościem który nie da sobie srać do czapki jest twardy i takich nam potrzeba nie dających sobą manipulować |
|
|
~~Miron | |
|
|
Ciekawe czy jak będzie rocznica Powstania w Getcie warszawskim czy radny Nadbereżny też tak zareaguje, przecież wszyscy wiedzą, że Prawo i Sprawiedliwość jest antysemickie, co przykładem jest Michał Kamiński - europoseł, krytykowany przez ministra MSZ Wielkiej Brytani.
|
|
|
Dołączył: 25 Maja 2009r. Skąd: Żelazowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Miron - samo imię daje duzo do myslenia. Zamilcz na wieki. NAjwiększymi antysemitami są sami żydzi, którzy krzywdzą siebie jak i inne narody semickie. Sa tez antypolonistami i tego nikt nie ma odwagi powiedzieć.
|
|
~~anty wlochaty | |
|
|
jutro wysylam tego lizaka temu osłowi, a nawet 2, niech bedzie dla wielBłądka drugi
|
|
|
~~lucek to cwel | |
|
|
ja mu wyśle prezerwatywy, ciekawe co z nimi zrobic, hehe, heheh, hehehhe, może wykorzysta je razem z swoim bosem,
|
|
|
~~jbwelx | |
|
|
ty nadberezny a powiedz co biuro poselskie twojego posła w kamieniu pomorskim zrobilo dla tych ofiar tego pmiętnego tragicznego pożaru, czekam na odpowiedź
|
|
|
|
|
|
CYTAT o akcji godzina w udało się przebić do mediów ogólnopolskich więc znowu o Stalowej głośniej tutaj link do wiadomości tvn24.pl z głównej strony: http://www.tvn24.pl/-1,1612751,0,1,radny-przechytrzyl-prezydenta-syreny-zawyly,wiadomosc.html No to chyba czas na gruche, co? O prowincjonalnym radnym WIELKIE tivien powiedzialo... O ja ciez nie krece, wiekszy sukces niz badania Sklodowskiej - Curie... Lucjusz na prymasa Immortal - All Shall Fall |
|
~~mttt | |
|
|
CYTAT Na powstaniu Warszawskim gineli ludzie którzy próbowali walczyć z okupantem, a to że chce się oddać hołd przynajmniej w taki sposób nazywacie dziecinnym zachowaniem.Ile Wy macie lat? Pod grunwaldem tez ginęl ludzie za Polskę i nawet wygrali, ale jakoś nikt syren nie włącza. Co dopowstanców to trzeba czcić ich śmierć, może minutą ciszy. Ale nie robić z powstana naszej dumy narodoe, bo to hańba dla Polski i dla ludzi którzy o wybuchu powstania zdecydowali. |
|
|
~~Wailaki | |
|
|
Jak debile nie macie gdzie emocji wylewać to się na boks zapiście
Nie macie o czym pisać to wymyślacie bzdury |
|
|
~~Marta | |
|
|
CYTAT Dzieciak i postępuje jak dzieciak, śmiesznie to brzmi jak czyta sięto wiadomości, WYSTAWIŁ GŁOŚNIKI PRZEZ OKNO, tak i u mnie na Hutniku było to słychać, dziecinada, było trzeba iść do księżulka Warchoła i poscił by przez megafony twoje syreny, DZIECINADA !! kupcie mu lizaczka, a może wyślemy mu pocztą pizaczki ?? zróbmy taką akcję !! Wysyłąmy lizaki radnemu Nadbereżnemu pracuje on w biurze osła Błądka Biuro Poselskie Posła Antoniego Błądka ul. Wolności 2a 37-450 Stalowa Wola Akcja LIZAK dla Nadbereżnego Hmm, świetny pomysł. Zbierajmy lizaki dla dzieciaka!!!!! |
|
|