|
|
|
Witam,
nie było mnie kopę lat w STW, poradzcie gdzie dziś można wybrać się z dziewczyną na randkę w tym zacnym mieście. Albo inaczej: "gdzie sam byś ją zaprosił" ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja dalabym sie chetnie zaprosic do resteuracji marcato
ze co ? |
|
Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
do Tesco można bo po 23 wszystko zamykają w tym pięknym mieście
|
|
|
|
|
marek a sa tam serca z piernika ??
aha nie wszystko zamykaja burger bar czynny po 23 po 23 tylko mozna gdzies wyjsc ze co ? |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
a idź z nią do parku albo nad San...po drodze lody.....zwykły spacer nie wystarczy?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
za alutec;)
|
|
|
|
|
Ja też obstaję przy Tesco, ale to na początek - kupujesz tam parę browarków/szampanów za 7zł (niepotrzebne skreślić), a później na ławeczkę, czynna całą dobę .
|
|
|
|
Restauracja Kleopatra (City Park) i wszystko jasne
Tylko CENY mają nie za ciekawe |
|
|
|
|
|
Dziękuję za odpowiedzi...te poważne. Tesco, szampan/browarki to też jakaś koncepcja ale nie skorzystam
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Galeria Tło / NNN.
|
|
|
|
|
muzeum w Rozwadowie
ze co ? |
|
|
|
|
echelon
jestes niestrudzony w agitowaniu na szampanskoje ja chetnie ale nie ma juz truskaweczek ze co ? |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
dorotka nic się nie martw - zapewne ma zamrożone
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
anulka
i czynny jest cala dobe ale jakos chetnych brak ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT a idź z nią do parku albo nad San...po drodze lody.....zwykły spacer nie wystarczy? hehehehe mi sie podoba ta akcja !!! loda nad Sanem !!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
CYTAT dorotka nic się nie martw - zapewne ma zamrożone Niestety mrożenie truskawek jakoś w tym roku przegapiłem, ale zawsze można jabłkami zagryźć . A na szampana na ławce rzadko chętnych brakuje Dorotko, po prostu się nie znasz . |
|
|
|
|
CYTAT ja dalabym sie chetnie zaprosic do resteuracji marcato a wiesz, ze to zabrzmialo CO NAJMNIEJ jak oferta z rubryki pani pozna pana (bynajmniej bez negatywnych skojarzen od razu podkreslam coby fochow nie bylo Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
echelon
jakos pytajacy w tym topiku zbytnio chetny nie byl do wprowadzenia owego pomyslu w zycie .... ze co ? |
|
|
|
|
rangarok
fajnie w Marcato jest ot co jeszcze czuje smak kaczki na prazonych jablkach z zurawinami a wino raj na ziemii ze co ? |
|
|
|
|
rangarok
fajnie w Marcato jest ot co jeszcze czuje smak kaczki na prazonych jablkach z zurawinami a wino raj na ziemii ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT rangarok fajnie w Marcato jest ot co jeszcze czuje smak kaczki na prazonych jablkach z zurawinami a wino raj na ziemii Przeciez ja sie nie nabijam Ja tam jeszcze nie bylem Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Max - na górę oczywiście, Hutnik
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT [cytat]Restauracja Kleopatra (City Park) i wszystko jasne Tylko CENY mają nie za ciekawe Jeśli Kleopatra to dla Ciebie resteuracja to jest mi przykro Jeśli ceny w Kleopatrze są dla Ciebie \"nie ciekawe\" to jest mi dubeltowo przykro Wychyl czasami nos za ten nasz zaścianek a wtedy docenisz to co masz BTW. Jeśli masz na wyjście parką do resteuracji ( nie speluny ) na żarełko połączone z dobrym winkiem mniej niż 100 zł to odpuść |
|
|
|
|
Karczma biesiada jak jest kapela góralska spijesz panne a potem
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
rangarok
nie odebralam tego w ten sposob , moglo to zabrzmiec nieco dwuznacznie ..zgodze sie ale ja lubie takie niedopowiedznia i dwuznacznosci wlasnie k-bix no nie wiem czy 100 zl wystarczy :zaklopotany no jesli po lamce wina to ok gorzej jak bedzie to juz butelka bo w niektorych lokalach dobre wina sprzedaja tylko w butelce nie na lampki ze co ? |
|