~~sorbas | |
|
|
Mam nadzieję, że Polacy, kombatanci - a zwłaszcza Warszawiacy - nie będą oceniali mieszkańców Stalowej Woli po decyzjach ich prezydenta miasta.
Ten człowiek dzisiaj w moich oczach wiele stracił i nie zasługuje już, żeby mu powiedzieć dzień dobry,że nie wspomnę o ustąpieniu w drzwiach. Jako mieszkaniec Stalowej Woli,Polak i patriota wstydzę się za niego, chociaż nie mam powodu tak się czuć. Jako prezydent jest już dla mnie nikim, a raczej niczym. |
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
to Ty tak uważasz......to ty możesz się wstydzić ..... a ile jest takich którzy są z tego zadowoleni?????
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~com | |
|
|
• YouTube - PREZYDENT ANDRZEJ SZLĘZAK O POWSTANIU WARSZAWSKIM
01 sierpnia 2009 - Powazki Wojskowe w Warszawie. Prezydent Stalowej Woli Andrzej Szlezak nie boi sie zaoponowac przeciwko antypolskiemu klamstwu i twardo ... www.youtube.com/watch?v=MaQtEKydSNI... - Sprzed 16 godzin - Podobne • Engelgard » Andrzej Szlęzak ma rację To nieprawda – Szlęzak nie sprzeciwił się oddaniu hołdu poległym, lecz gloryfikowaniu powstania jako aktu politycznego i militarnego. ... www.engelgard.pl/?p=219 - Sprzed 8 godzin - Podobne |
|
|
|
|
|
Może jestem jeszcze młody i głupi, ale nie rozumiem w jaki sposób te wkurwiające syreny mily uczcić ta rocznice.
Popieram Prezydenta w 100 % |
|
|
|
|
CYTAT Może jestem jeszcze młody i głupi, ale nie rozumiem w jaki sposób te wkurwiające syreny mily uczcić ta rocznice. A ja popieram to zdanie w 100% |
|