|
|
|
CYTAT Mam rejestracje RST. czyli buraczyna - klasyka gatunku
Parkuje w poprzek pod tesko. Wyrzucam śmiecie wszędzie gdzie popadnie. Kierunek ? A co to takiego? Mam piętnastoletnie BMW. Sikam przez okno. CO MI ZROBICIE? |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Mam rejestracje RST.(...) CO MI ZROBICIE? Nie wiedziałem, że taczki mają rejestrację. A brygadzista pozwala ci sikać w trakcie roboty? |
|
|
|
|
Jak ten buraczany smętny temat.
|
|
|
|
|
Mam nadzieję, że się otworzą...
http://www.fotos(...)b4f.html http://www.fotos(...)396.html http://www.fotos(...)201.html |
|
|
|
|
Hans każdy ma swój styl pisania, a to jest tu akurat najmniej ważne. A co do miejsca pod Tesco to jak się chce wysiąść z samochodu dwa kroki od wejścia, to niestety tak trzeba parkowac. Zdjęć nie robię bo nie będę zasmiecac sobie telefonu takimi pierdolami.po prostu napisalam co widziałam. Ten temat i tak będzie się ciągnął w nieskończoność, nikomu nie dogodzi.
|
|
|
|
|
mam pytanie , gdzie w mieście Nisku jest sygnalizacja świetlna ?...
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
CYTAT jak się chce wysiąść z samochodu dwa kroki od wejścia, to niestety tak trzeba parkowac. I to oczywiście przypadek, że ktoś z blachami RNI musi zaparkować "dwa kroki od wejścia" stając w poprzek? Jakoś dziesiątki samochodów (również RNI) mogą parkować normalnie, kilkadziesiąt kroków od wejścia, a ty bronisz jednego lamusa? Coś mi się zdaje, że to ty tak zaparkowałaś, a teraz próbujesz znaleźć usprawiedliwienie. |
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT mam pytanie , gdzie w mieście Nisku jest sygnalizacja świetlna ?... YYYYYYYYYYYYYYY chyba nigdzie. |
|
|
|
|
Ha, wszystko pięknie ładnie, cudnie, ale w obrębiwe Stalowej;)
Wystarczy pojechać do nieco wiekszej dziury - Rzeszowa - i zobaczyć, że RST tam wyprawia to samo, co RNI w Stalowej ;) Cóż - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia;) No i horyzontów myslowych;) Powodzenia RST, zostańcie w domu ;) |
|
|
|
|
Hans ja parkuje na końcu parkingu , żeby żaden dupek mi nie porysowal auta i miedzy innymi dlatego zeby nikt nie mówił ,ze źle zaprkowalam jak się dostostuje do zle zaprkowanego wieśniaka obok. Mi nie przeszkadza to ze. Musze przejsc pieszo przez caly parking. a to na jakich blachach jezdze to nie ma tu nic do rzeczy. Oczywiście ty jesteś mistrzem kierownicy i parkowania.
|
|
|
|
|
Ja tu widzę, że co niektórzy maja straszne kompleksy, chamstwem i agresja się ich nie wyleczy.
A pomyśleć, że niektórzy urodzeni w stw celebryci mieli problem z przyznaniem się do swego pochodzenia. |
|
|
|
|
Nie ważne jaka jest tablica, z każą niestety zdarzają się buraki. Natomiast często widzę takiego buraczka nowobogackiego co go żadne przepisy nie interesują.
|
|
|
|
|
No dokładnie, tatuś bogaty daje synkowi furę, a temu szajba odbija.
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
...miejcie sobie do RNI co chcecie, ale idąc w Stalowej przez przejście dla pieszych to właśnie RNI w 80% zatrzymuje się przed przejściem dla pieszych a nie RST .....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
To jak pozwolę sobie pozdrowić panią (auto z rejstracja RNI) którą dosłownie spotkałam w galerii Rzeszów na serpentynie parkingowej. Pech chciał ,że owa pani wjechała pod prąd.. dobrze ,że nikt nie jechał za mną i mogłam wycofać do tyłu bo byłoby ciekawie.. (ale pani przynajmniej przeprosiła)
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
CYTAT ...miejcie sobie do RNI co chcecie, ale idąc w Stalowej przez przejście dla pieszych to właśnie RNI w 80% zatrzymuje się przed przejściem dla pieszych a nie RST ..... Potwierdzam. Ponadto jak przejeżdżam rowerem przez ulicę w miejscu do tego przeznaczonym i kierowca samochodu zgodnie z przepisami ustępuje mi pierwszeństwa, to jest to w przeważającej większości auto z tablicami RNI. Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
CYTAT Potwierdzam. Ponadto jak przejeżdżam rowerem przez ulicę w miejscu do tego przeznaczonym i kierowca samochodu zgodnie z przepisami ustępuje mi pierwszeństwa, to jest to w przeważającej większości auto z tablicami RNI. Ale DIESEL czy LPG ? |
|
|
|
|
CYTAT Ale DIESEL czy LPG ? Nie wiem, nie pytam. Ale za to bez pytania wiem, że na pewno KULTURA Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT jak przejeżdżam rowerem przez ulicę w miejscu do tego przeznaczonym i kierowca samochodu zgodnie z przepisami ustępuje mi pierwszeństwa, to jest to w przeważającej większości auto z tablicami RNI Ale DIESEL czy LPG ? Nie wiem, nie pytam. Ale za to bez pytania wiem, że na pewno KULTURA truskawka1 " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT Ponadto jak przejeżdżam rowerem przez ulicę w miejscu do tego przeznaczonym i kierowca samochodu zgodnie z przepisami ustępuje mi pierwszeństwa, to jest to w przeważającej większości auto z tablicami RNI. CYTAT Ale DIESEL czy LPG ? @truskawka1 To dla Ciebie: Za brak dystansu do siebie i niewyczucie ironii Dalibora. Czasami warto zluzować, bo "powaga zabija powoli" |
|
|
|
|
Widzisz, hans, Twoje wyczucie ironii mocno szwankuje bo wyczułeś ironię w wypowiedzi Dalibora, a w mojej już nie
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Nic do nich niemam że jeżdżą w St-Woli na Wolności obok banku pod"prąd" ,już naliczyłem 5 kierowców.
|
|
|
|
|
CYTAT Ale DIESEL czy LPG ? Najgorsi są w klekotach spod znaku VW. Wiem co piszę ps. RNI-Golf_Club pozdrawia serdecznie wszystkich stalowowolskich (i nie tylko) Mistrzów Kierownicy! |
|