Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
było mu fotę strzelić
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
|
|
|
|
nastepny golas szok:
Stalowa to jagodowa stolica Pl wlasciwie to niewiadomo z jakiego powoduJesli chodzi o mnie to ja stawiam na golasow ze co ? |
|
|
|
|
Piszę mam nadzieję do mniej niż 10% mieszkańców z STW - reszta to fajni ludziska.
Wiadomo wszem i wobec, że wasze miasto to zbieranina wisek wszelakich. Tradycje od was większe mają takie mieściny jak Rudnik, Ulanów, Bojanów, Zakilków, Janów Lubelski, a nawet sławetne Jeżowe. Chcąć się zatem dowartościować obrażacie swoich sąsaiadów. Wasze miato, nie wiedzieć czemu większości przyjezdnych kojarzy się z ... Fryderykiem Franciszekiem Chopinem. Słoma z butów wychodzi, a ambicje i aspiracje co najmniej na miasto rodu magnackiego. A prawda jest taka jaka jest - chwalić się nie ma czym. Gród hutniczy = miato rowerów. Wiem że takie dziedzictwo boli, ale czas się do tego przyzwyczaić i z tym żyć!!!! |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
i tu Cię popieram....a swoją drogą ciekawa jestem jakie teksty wypisują na swoich forach o kierowcach RST warszawiacy czy krakowianie itp ... pewnie takie same jak wy o RNI
|
|
|
|
CYTAT Gród hutniczy = miato rowerów. Fakt, w Stalowej dużo rowerów. Ale nie tak dużo jak jeszcze paręnaście lat temu. Teraz większość poprzesiadała się na 20 letnie złomy poniemieckie i z pogardą patrzą na rowerzystów, nie mając pojęcia że sporo rowerów jeżdżących obecnie po Stalowej jest warta więcej złotówek niż np. 20 letni Golf A skoro Stalowa = miasto rowerów, to np. Nisko = wieś golfów i beemek z niemieckich szrotów. ps. stary, byłeś kiedyś w życiu w Kopenhadze czy Amsterdamie? Wybierz się i zobacz na własne oczy, po powrocie nie nazwiesz Stalowej miastem rowerów |
|
|
|
|
stalowiak ..
swietne porownanie do Amsterdamu nigdzie nie ma tylu rowerow co tam a rowerzysci to swiete krowy i wszystko im wolno ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT Piszę mam nadzieję do mniej niż 10% mieszkańców z STW - reszta to fajni ludziska. Wiadomo wszem i wobec, że wasze miasto to zbieranina wisek wszelakich. Tradycje od was większe mają takie mieściny jak Rudnik, Ulanów, Bojanów, Zakilków, Janów Lubelski, a nawet sławetne Jeżowe. Chcąć się zatem dowartościować obrażacie swoich sąsaiadów. Wasze miato, nie wiedzieć czemu większości przyjezdnych kojarzy się z ... Fryderykiem Franciszekiem Chopinem. Słoma z butów wychodzi, a ambicje i aspiracje co najmniej na miasto rodu magnackiego. A prawda jest taka jaka jest - chwalić się nie ma czym. Gród hutniczy = miato rowerów. Wiem że takie dziedzictwo boli, ale czas się do tego przyzwyczaić i z tym żyć!!!! Jeżeli o mnie chodzi nigdy nikogo nie obrażałem za to gdzie mieszka,z tą zbieraniną wiosek nie do konca masz racje,a powiedz które z w/w miejscowosci rozwineło się w takim tempie jak Stalowa.Stalowa jest/była miastem hutniczym.Osobiście uważam że to miasto ma sporo plusów(brak korków,szybki dojazd do pracy,nie wygórowane ceny mieszkań czy ziemi itp). |
|
|
|
|
patrząc jak mieszkańcy Niska poruszają się po naszych ulicach to poprostu masakara , kto im daje prawko? połowa wypadków to przez nich. krew moze zalac jak widzi sie takich cwaniaczkow niżańskich-fura, skora , komora , nute pusci a zielonego pojecia nie ma o jezdzeniu RNI_ do chałup!!! samochody do garaży! Nawiązując do Wygladu Stalówki jestem pewna podziwu miasto rozwija sie bardzo szybko;] , patrzac na to nisko , kto dał prawa miejskie?? wies i tyle.
|
|
|
|
|
a szyby maja przyciemniane od dymu z fajek
|
|
|
|
|
CYTAT Ha popieram jadąc sobie kiedyś obwodnicą w strone sandomierza jakiś kierowca zajmował lewy pas(oczywiście rej. RNI) służący do wyprzedzania i za nic nie chciał zjechać. lepiej ich z poza terenu niska nie wypuszczać bo się gubią gdzie indziej haha No najwidoczniej, sam nie znasz zasad ruchu drogowego. Kto Ci powiedział, że lewy pas jest dla poruszających się szybciej? Czy masz tam jakiś znak nakazujący pojazdom poruszającym się z prędkością mniejszą niż 50 km/h wyłącznie prawym pasem? I rozejrzyj się człowieku!!! Poruszasz się po terenie zabudowanym!!! |
|
|
|
|
No najwidoczniej, sam nie znasz zasad ruchu drogowego. Kto Ci powiedział, że lewy pas jest dla poruszających się szybciej? Czy masz tam jakiś znak nakazujący pojazdom poruszającym się z prędkością mniejszą niż 50 km/h wyłącznie prawym pasem? I rozejrzyj się człowieku!!! Poruszasz się po terenie zabudowanym!!![/cytat]
Czytam sobie forum i widze coraz to glupsze argumenty opisywane przez ludzi spod rej. RNI! Jedz imbecylu za nasza polska granice i postaraj sie jechac lewym, badz jednym z ostatnich pasow po lewej stronie 50km/h. Gdybym mial mozliwosc to z reka na sercu strzelalbym to takich oczytanych w kodeksie drogowym TurboDymoMan lepszy od Chucka Norrisa! |
|
|
|
|
Myslalby kto ze RST to tacy swietni kierowcy. Chyba na joystiku przed kompem.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ha popieram jadąc sobie kiedyś obwodnicą w strone sandomierza jakiś kierowca zajmował lewy pas(oczywiście rej. RNI) służący do wyprzedzania i za nic nie chciał zjechać. lepiej ich z poza terenu niska nie wypuszczać bo się gubią gdzie indziej haha No najwidoczniej, sam nie znasz zasad ruchu drogowego. Kto Ci powiedział, że lewy pas jest dla poruszających się szybciej? Czy masz tam jakiś znak nakazujący pojazdom poruszającym się z prędkością mniejszą niż 50 km/h wyłącznie prawym pasem? I rozejrzyj się człowieku!!! Poruszasz się po terenie zabudowanym!!! Widzę że i ty nie znasz przepisów ruchu drogowego , przepisy wyraźnie mówią że lewy pas służy do wyprzedzania a nie do blokowania go. U nas jak wiadomo obowiązuje ruch prawostronny i lewy pas służy do wyprzedania. A jadąc do Nisko to naprawdę jest porażka jak żółwie z Niska blokują lewy pas!!!! |
|
|
|
|
CYTAT A jadąc do Nisko to naprawdę jest porażka jak żółwie z Niska blokują lewy pas!!!! Blokują lewy pas bo prawy nadaje się do tego aby niszczyć zawieszenie, jesli uwarzasz że jest to nie zgodne z prawem to napisze tylko tyle że Ci co wyprzedzają napewno nie jadą tam 50-60 km/h. |
|
|
|
|
Blokują lewy pas bo prawy nadaje się do tego aby niszczyć zawieszenie, jesli uwarzasz że jest to nie zgodne z prawem to napisze tylko tyle że Ci co wyprzedzają napewno nie jadą tam 50-60 km/h.[/cytat]
Czepiasz się tej prędkości , ale i ci co jadą cały czas lewym pasem też łamią przepisy. A co do jakości dróg to takie mamy i nic na to nie poradzimy a dziur unikniesz jeżdżąc rowerem po chodniku wyznaczonym pasem. |
|
|
|
|
CYTAT Czepiasz się tej prędkości , ale i ci co jadą cały czas lewym pasem też łamią przepisy. A co do jakości dróg to takie mamy i nic na to nie poradzimy a dziur unikniesz jeżdżąc rowerem po chodniku wyznaczonym pasem. Nie czepiam się tylko tak to wygląda.Gość co jedzie lewym pasem 100 km/h w terenie zabudowanym , ma pretensje że ktoś mu zajmuje lewy pas.Jest bałagan w tych sprawach, wiec przynajmniej na drodze badzmy milsi dla siebie. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czepiasz się tej prędkości , ale i ci co jadą cały czas lewym pasem też łamią przepisy. A co do jakości dróg to takie mamy i nic na to nie poradzimy a dziur unikniesz jeżdżąc rowerem po chodniku wyznaczonym pasem. Nie czepiam się tylko tak to wygląda.Gość co jedzie lewym pasem 100 km/h w terenie zabudowanym , ma pretensje że ktoś mu zajmuje lewy pas.Jest bałagan w tych sprawach, wiec przynajmniej na drodze badzmy milsi dla siebie. Jestem za i wiesz czasami lepiej ustąpić ten lewy pas i szczęśliwie dojechać po dziurach niż blokować lewy pas |
|
|
|
|
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Nisko
|
|
|
|
|
Jadę dzisiaj ulicą Wolności (jedno kierunkowa)od strony ul Mickiewicza a tu mi naprzeciw na czołówkę pociska jakiś samochodzik zbliża się i co widzę ?? RNI.. a co lepsze jeszcze trąbi na mnie.. wydarzenie udokumentowane zdjęciem jak zrzucę z tel to się podzielę
|
|
|
|
|
CYTAT Jadę dzisiaj ulicą Wolności (jedno kierunkowa)od strony ul Mickiewicza a tu mi naprzeciw na czołówkę pociska jakiś samochodzik zbliża się i co widzę ?? RNI.. a co lepsze jeszcze trąbi na mnie.. wydarzenie udokumentowane zdjęciem jak zrzucę z tel to się podzielę Kierowca RNI jedzie pod prąd a kierowca prawdopodobnie RST zamiast myśleć widząc że jakiś idiota "na czołówkę pociska" wyciąga telefon i robi zdjęcia. Gratuluję prawidłowej reakcji i zdrowego myślenia. |
|
|
|
|
Skąd wiesz, że jechał sam?
|
|
|
|
|
CYTAT Skąd wiesz, że jechał sam? Przeczytaj ten post jeszcze raz może wtedy wreszcie zauważysz, że jest to bardzo nieprecyzyjna wypowiedz + 2 fakty: "Jadę dzisiaj ulicą Wolności" - Ma na myśli tylko i wyłącznie siebie co niewątpliwie świadczy że jechał sam. "trąbi na mnie" - Jedzie sam. "wydarzenie udokumentowane zdjęciem jak zrzucę z tel to się podzielę" - pisze o swoim telefonie Nigdzie nie wspomniał o tym że ktoś zrobił to zdjęcie. |
|
|
|
|
3 posty na forum i spina taka, że się zaraz zesra z ciśnienia albo spuści z podniety. Nie spinaj się tak chłopcze płaskostopcze bo ci na dodatek żyłka w jajku pęknie i laski będą miały z ciebie polewkę. I już więcej dziś nie myśl bo widać, że myślenie nie jest twoją najmocniejszą stroną .
|
|
|
|
|
ZAGADKA
Komu eMTe zrobil zdjecie??? a) auta b) kierowcy c) tablicy rejestracyjnej d) sobie Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
6p14p = burak z niska, widać po toku rozumowania
|
|