~~Krowa | |
|
|
Po co przyjeżdżaja do miasta:
- zobaczyć sygnalizacje - zbłaźnić sie na rondzie - podbić karte w supermarkecie - pojeżdzić na zakrętach bo u nich jest tylko w te i we wte - pooglądać reklamy na telebimie - zaparkować na zakazie , na trawniku czy tak aby sie wyróżnić ( poziomo na pionowym parkingu) - pogadac przez CB i cumplem który został na plantach - kupic fajną naklejke - nażreć się hot-dogów i podobnych świństw - zobaczyć ścieżki rowerowe - zakorkować lub zatrzymac ruch - udowodnić ze nakaz skrętu w prawo to sciema - pokazać ze na zakazie zawracania można zawrócić - obalić teze ze pas tylko dla autobusów jest także dla nich - kupić w promocji fajna kasete - załapać sie na fotke i występ na SM Czego tutaj nie rozumieją - znaków drogowych - przepisów - bezkolizyjnej sygnalizacji - wydzielonych miejsc do parkowania - fotoradarów , niektórzy do tej pory poprawiaja fryzury gdy sie do nich zblizają - słów słyszących z nawigacji - w lewo czy w prawo Co jest dla nich piorytetem: - zabrac w drodze powrotnej słupek oddzielajacy rowerzystów - wpsać sie na forum stalowowolskim - pochwalić się w kościele ze był w tym wielkim tesco i to bez gps - wyrzucić papierek przez okno - wyprzedzić miejscowego nawet stojącego na parkingu - zatankować za 2 dychy - zjeść bułke za darmoche co jeszcze ? |
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ale masz chyba jakiś straszny problem z rniile ci się tego uzbierało ho ho ho .......a może wylicz w tych trzech kategoriach kierowców RST co?czemu RST jest takie zajefajne?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
krowa jestes moim idiolem temat RNI jedzie do miasta tez wymiata
|
|
|
|
|
co jeszcze ? [/cytat]
A może byś osobiście to przekazał np: w sobote, w centrum Niska ? |
|
|
|
|
W sobotę większość z Niska jest w Stalowej .
|
|
|
|
|
A ja bede bronic RNI niby w czym RST jest lepsze??
|
|
|
|
|
Czytając te wszystkie podpunkty odniosłem wrażenie, że RNI przyjeżdża do wielkiego miasta przeżyć niesamowitą przygodę motoryzacyjną. Wrażenie trwało tylko przez chwilę. RNI nie przyjeżdża do wielkiego miasta
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W kazdej bajce jest troche prawdy.
Kilka dni temu przechodze przez pasy a tu trabi na mnie jakis i... odwracam sie i ni z tego ni z owego patrze na rejestracje RNI jednak cos w tym jest Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
Ha popieram jadąc sobie kiedyś obwodnicą w strone sandomierza jakiś kierowca zajmował lewy pas(oczywiście rej. RNI) służący do wyprzedzania i za nic nie chciał zjechać. lepiej ich z poza terenu niska nie wypuszczać bo się gubią gdzie indziej haha
|
|
|
|
|
my nic nie chcemy. to RNI chce pobyc w miescie
kilka dni temu zajechalem po Jubilat ( nie wiem czy teraz tak sie nazywa, ale u mnie taki pozostanie ).podjechalem na parking, i co widze? dwa auta zajmuja 3 miejsca parkingowe z namalowanymi " kopertami " . zgadnicie co to za specjalisci...... TAK JEST --- RNI |
|
|
|
|
pamietam pare lat wstecz oddali nowy blok w wielowsi zaczeli sie wprowadzac traktory furmanki z zajdkami na plecach miedzy innymi wtedt sprowadzila sie krowa i uwaza sie za miszczucha co z tego ze macie swiatla i ronda jak poza granicami swego miasta nie umiecie sie zachowac wiesniak nigdy nie nie bedzie mieszczuchem ten komentarz nie dotyczy wszystkich mieszkancow Stalowej
|
|
|
|
|
Nie szata zdobi człowieka, jak mądrzejsi nie będą reagować na taką dziecinną prowokacje to ona umrze smiercią naturalną.
|
|
|
|
|
wszystko to co napisałes / moge tez napisac o kierowcach rst.. oprocz paru durnych wypowiedzi jak np: zobaczyc sygnalizacje.. itp. mowisz ze jedzie obwodnica lewym pasem.. i nie zjedzie .. na ozecie dziennie tysiac samochodów rst jedzie 50 km /h lewym pasem i tez nie zjedzie .. wiec.. na cholere piszesz takie bzdury?
|
|
|
|
|
ja tam wiem jedno. Jezeli widzisz nastepujace rejestracje:
- RNI - RPZ - RP, - LZ, - LZA uciekaj od tych pojazdow jak najszybciej. Zazwyczaj zrobia za chwile cos glupiego Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Oj czepiacie się!
RNI jedzie do miasta i od razu zostaje mistrzem parkowania chodnikowego: Wystająca słoma sama w sobie stanowi wystarczający komentarz: |
|
|
|
|
LUDZISKA CZY WY CZYTACIE CO SAMI PISZECIE? STALOWA WIELKIE MIASTO????????????? TO JEDNA WIELKA WIELOWIES. SKAD POCHODZA WASI RODZICE? A WY WSZYSCY UWAZACIE SIE ZA MIESZCZUCHOW
SAMI ZOBACZCIE JAK JEZDZIMY PO TYCH DROGACH ILE AUT RST TO PORAZKA CO WYPRAWIAJA? |
|
|
|
|
rst pokazalo jak umie zachowac sie na drodze w ostatni czwartek
|
|
|
|
|
kuuuchtwa!!!! Mam wazniejsza sprawe - browar mi sie na lapka wylal Haha, chyba pojdzie w kibel A to wszystko przez RNI... albo Zydow... a moze masonow... raczej cyklistow??
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
CYTAT Po co przyjeżdżaja do miasta: - zobaczyć sygnalizacje - zbłaźnić sie na rondzie - podbić karte w supermarkecie - pojeżdzić na zakrętach bo u nich jest tylko w te i we wte - pooglądać reklamy na telebimie - zaparkować na zakazie , na trawniku czy tak aby sie wyróżnić ( poziomo na pionowym parkingu) - pogadac przez CB i cumplem który został na plantach - kupic fajną naklejke - nażreć się hot-dogów i podobnych świństw - zobaczyć ścieżki rowerowe - zakorkować lub zatrzymac ruch - udowodnić ze nakaz skrętu w prawo to sciema - pokazać ze na zakazie zawracania można zawrócić - obalić teze ze pas tylko dla autobusów jest także dla nich - kupić w promocji fajna kasete - załapać sie na fotke i występ na SM Czego tutaj nie rozumieją - znaków drogowych - przepisów - bezkolizyjnej sygnalizacji - wydzielonych miejsc do parkowania - fotoradarów , niektórzy do tej pory poprawiaja fryzury gdy sie do nich zblizają - słów słyszących z nawigacji - w lewo czy w prawo Co jest dla nich piorytetem: - zabrac w drodze powrotnej słupek oddzielajacy rowerzystów - wpsać sie na forum stalowowolskim - pochwalić się w kościele ze był w tym wielkim tesco i to bez gps - wyrzucić papierek przez okno - wyprzedzić miejscowego nawet stojącego na parkingu - zatankować za 2 dychy - zjeść bułke za darmoche co jeszcze ? -przyjezdzamy sie zabawic w RST i okolicach -mamy swoj alkohol -mamy swoje dziewczyny bo jak szlachta RNI sie bawi to koszta sie nie licza. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT mowisz ze jedzie obwodnica lewym pasem.. i nie zjedzie .. na ozecie dziennie tysiac samochodów rst jedzie 50 km /h lewym pasem i tez nie zjedzie .. wiec.. na cholere piszesz takie bzdury? jest pewna roznica pomiedzy ulica Energetykow a Podskarpowa ( obwodnica ) ta pierwsza to teren zabudowany, a ta druga czesciowo nie. kiedy mozna wyprzedzac z lewej strony ??? RNI - geniusze ruchu drogowego. wiec po cholere probujesz byc madrzejszy niz jestes? ps. proba nieudana |
|
|
|
|
CYTAT -przyjezdzamy sie zabawic w RST i okolicach -mamy swoj alkohol -mamy swoje dziewczyny bo jak szlachta RNI sie bawi to koszta sie nie licza. 1 - bo u was nie ma gdzie 2 - zawsze taniej wypic " swoja " ksiezycowke 3 - koszta sie nie licza jak ich nie ma |
|
Dołączył: 20 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A ja dziś udowodniłem,że zakaz skrętu w prawo na Stalową to ściema (nieopodal mostka), nie jestem z tego szczególnie dumny, zrobiłem to świadomie, bo nie miałem ochoty i potrzeby jechać do centrum Niska - podpisany: RST.
A tak w ogóle to kto się lubi ten się czubi, i rst i rni, jesteśmy takimi samymi "małomieszczuchami", tylko Stalowa z racji przemysłu jakoś lepiej się rozwinęła. Gdyby Ci co piszą teksty o Stalowej "wielkim mieście" przez rok czy dwa podojeżdżali sobie co rano samochodem do pracy w krakowskich czy warszawskich korkach część z nich na pewno wyleczyła by się z "wielkomiejskich" zapędów-kompleksów |
|
|
|
|
Gdyby Ci co piszą teksty o Stalowej \"wielkim mieście\" przez rok czy dwa podojeżdżali sobie co rano samochodem do pracy w krakowskich czy warszawskich korkach część z nich na pewno wyleczyła by się z \"wielkomiejskich\" zapędów-kompleksów[/cytat]
Za to że nie jest tak jak w/w miastach osobiście jestem bardzo wdzięczny. |
|
|
|
|
Przepraszam że umieszczam to w tym temacie,dziś jadąc przez Nowosielec widziałem brodatego męszczyzne,od pasa w dół był nagi a na sobie miał tylko marynarke i...slipy na głowie.Stał sobie przy drodze
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Przepraszam że umieszczam to w tym temacie,dziś jadąc przez Nowosielec widziałem brodatego męszczyzne,od pasa w dół był nagi a na sobie miał tylko marynarke i...slipy na głowie.Stał sobie przy drodze 100% RNI |
|