|
|
|
hey szukam jakiegos klasycznego auta do wynajęcia na ślub w dniu 22 sierpnia czy ma ktoś jakieś namiary??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciut za późno ja jak szukałe mauta to ledwo 4 mce wczesniej znalazłem auto
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
oj to aż tak źle, no może jednak coś sie znajdzie
|
|
|
|
|
podaj jakiegoś maila do Siebie to coś się zaproponuje
|
|
|
|
|
Sowa -Auto 666 876 660 miły młody człowiek ma kilka aut weselnych polecam.
|
|
|
|
|
moj e-mail stefka12_(at)_tlen.pl
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Stefka12,
jeżeli ma być klasyczne to tylko takie http://www.popowicz.pl/cgi-bin/emAlbum.cgi?cmd=show_image&path=SAMOCHODY_DO_SLUBU&img=4&tn=1 Pozdrawiam |
|
|
|
|
polecam syrene lub skode 100l naprawde piekne auta tel 509189882 lub 783850003
|
|
|
|
|
polecam nie wychodzic za maz ...w zyciu piekne sa tylko chwile (wesele)
ze co ? |
|
|
|
|
pewnie przez to ze nie te ksiazki czytasz ;D
CYTAT Tą książką utrwala tylko stereotypy myślenia o płci
Grzegorz Maliński Kolejna książka kolejnego psychologa piszącego o szczęśliwych związkach, który sam ma za sobą trzy porzucone żony i kilkanaście związków nieudanych. Jego problem (czego można się domyślić już po pierwszych stronach) polega na tym, iż uważa, że mężczyźni NIE POTRAFIĄ się zmienić, ani przystosować. Mężczyźni nie są z Marsa, a Kobiety nie są z Wenus - bo wszyscy jesteśmy Ziemianami! Nawet najzabawniejsza bajka mówiąca o Marsie i Wenus nie zastąpi prawdy o tym, że płeć NIE WARUNKUJE sposobów postępowania – warunkuje je WYCHOWANIE. Ale w książce nie ma na ten temat ani jednego słowa. Tak jakby autor zapomniał albo nie dostrzegał, że to, jak sam siebie postrzega jest wynikiem wychowania. I że można to zmienić. iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ludzie nie kombinujcie z tymi samochodami, ja wiem o co wam chodzi, zeby znajomym wyszły oczy na spacer, ale po co to wszystko pytam sie na co??
|
|
|
|
|
ifeelgood
Co do tytulu ksiazki masz racje ale na tym twoja racja konczy sie : po pierwsze -nie doczytalam tej ksiazki ,sory nazwa ksiazka to pomylka ,poprawka nie doczytalam tego steku bzdur po drugie : moj napis pod avartem brzmi :mezczyzna jest po to aby oslodzic zycie kobiecie i wszytko na ten temat roznimy sie i uzupelniamy i chwala tym roznica ze co ? |
|
|
|
|
ten grzegorz to nie ja :] recenzja klienta merlina ^^ tak o wkleilem, nawet srednio mi sie to widzi ;-) koles ktory ja pisal strasznie sie wczuwa, cos jakby po obejrzeniu powrotu krola powiedziec ale ch...nia przeciez krasnale nie istnieja ;]
a po drugie to chyba w druga strone :] kobiety ktore mezczyznie nie slodza zazwyczaj dlugo sa same ^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
jakie są ceny limuzyny czy jakiegoś innego autka weselnego, (za godzinę)
|
|
|
|
|
za 4h slub + zdjecia, 300+ zeta za auta zwykle z lat minionych vectry, passaty za starego dziada z poprzedniej epoki z 600 + ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT polecam nie wychodzic za maz ...w zyciu piekne sa tylko chwile (wesele) Zgadza się popieram !!! |
|
|
|
|
ifeelgood
slodzic i slodzic to mdlo moze sie zrobic ,,, ze co ? |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
witam
Ja ostatnio wychodzilam za maz 22.08 nie moglam znalezdz ładnego i niedrogiega auta. Znajoma polecila mi chlopaka ktory posiada 2 auta bardzo ładne i w normalnej cenie, a nie to co w ogłoszeniach. Ja wybralam nissana niepamietam jaki model ale sliczny koloru bialego i jeszcze ma jakis czarny pozdrawiam Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
podaje nr tel do chlopaka od nissana bialego do ślubu 694673250
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT polecam nie wychodzic za maz ...w zyciu piekne sa tylko chwile (wesele) Zgadza się popieram !!! Tobie Piotrze raczej nie wypadało by wychodzić za mąż Dorota68 aż tak pesymistycznie to widzisz? Sowa Limo ma kilka samochodów do ślubu. |
|
|
|
|
Gal
samo zycie .... ile slubow bierze sie bo sie "wpadlo" ?? ile bo tak wypada ?? ile bo bedzie wesele ,biala suknia itepe ..? wbrew pozorom czesto tak wlasnie sie dzieje a dla Ciebie niepotrzbne skreslic ;-)) a bywa tez milosc soryy ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT ifeelgood slodzic i slodzic to mdlo moze sie zrobic ,,, taka wasza w wiekszosci dola :] edit: admin widze nie smip nalesniki wywala ;-) iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeelgood
zaczynasz ??? ze co ? |
|
|
|
|
ee niee invx by sie nie wyplacil i nie mialbym co czytac :] ale prawda ze wiekszosc lubi babki ciapki, jezeli babka goruje to zostaje tzw modna singielka oczywiscie z wlasnej nieprzymuszonej woli :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ja rozumiem ,ze kobieta jest straznikiem "domowego ogniska" to ona odpowiada za to ile milosci , ciepla itepe jest w rodzinie
Ja mam na mysli cos takiego ,ze kobieta biega za facetem z piwem ,sweterkiem mowi mu "misiu" tymczasem on ewenetualnie zauwazy ja np .wieczorkiem tylko po to aby egoistycznie pomyslec /znow/ o wlasnej przyjemnosci ;-))) ze co ? |
|