|
![]() |
|
przyznales babie racje ??przepraszam bardzo jeste k czy m ??bo to jakies podejrzane
![]() ze co ? |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ze co ? |
|
|
![]() |
|
CYTAT przyznales babie racje ??przepraszam bardzo jeste k czy m ??bo to jakies podejrzane ![]() Gdy by to forum było tylko dla pełnoletnich, to nie miała byś wątpliwośći ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Gal.
Jak masz na imie ?? zawsze mozna na PW napisac , ale chcesz byc tajemniczy/a to niech i tak bedzie ,,,,.... ze co ? |
|
|
![]() |
|
PonuryZniwiarz
a ty co chcesz wiedziec ![]() wszelkich porad udzielam: moj telefon 0700 400 500 ![]() ze co ? |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT kiedy sie bijesz ,uderzaj pierwszy i wal z calej sily ![]() ![]() CYTAT kij tez ma 2 konce,a ktorym bijesz jednym czy dwoma ,,,, ![]() ![]() CYTAT to sprobuj a przekonasz sie czy nie mam racji ;-) a nawet jak nie mam racji to i tak ma racje racja ? ![]() Oj,oj,trafiłem na eksperta ![]() ![]() CYTAT Gal.Jak masz na imie?? zawsze mozna na PW napisac,ale chcesz byc tajemniczy/a to niech i tak bedzie ,,,,.... Na forum jest ich dwóch: GAL - Sylwester ![]() ![]() Gal. - nomen nescio (NN). ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT PonuryZniwiarz a ty co chcesz wiedziec ![]() wszelkich porad udzielam: moj telefon 0700 400 500 ![]() Swoje wiem ![]() To ze twoich gosci wita wycieraczka z napisem Welcom to wiem ![]() Tu też względnie się domyśl lub dospiewaj,jak wolisz ![]() W każdym razie,tych wycieraczek nie sprzedano tak wiele ![]() Jaki fajny nr telefonu ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ale,ale jesli takich wycieraczek nie jest wiele moze kiedys sie na nia napatoczysz ![]() Patrzyliśmy już sobie w oczy ![]() ![]() Uśmiechałaś się tak słodko ![]() ![]() Nie igraj z ogniem,dorota68 ciąg dalszy nastąpi ![]() Każda chwila nas szkoli ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
a tak sie fajnie temat zapowiadal :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
CYTAT a tak sie fajnie temat zapowiadal:] Masz temat rozwijaj go dalej ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Lubie igrac , rowniez z ogniem ;-
facet nie jest zbyt skomplikowany , do tego prosty w obsludze , nie ma obaw ja dam rade ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Lubie igrac,rowniez z ogniem ;- I teraz tak - kogo za to winić ![]() Boga czy ewolucję ![]() CYTAT facet nie jest zbyt skomplikowany,do tego prosty w obsludze,nie ma obaw ja dam rade ![]() Mhm pewnosc gubi nawet tych wysoko mierzacych. ![]() W okrutnym i bezlitosnym otoczeniu łowców i ich ofiar ![]() Uśmiechnij się,bo jutro możesz nie mieć czasu. ![]() |
|
|
![]() |
|
a i ja sie podziele ^^ chyba nigdy tego nie zapomne :]
dawno dawno temu przekroczylem predkosc i probowalem sie wykpic ;] byl to czas kiedy wprowadzili taryfikatory i kazdy ostro sie ich trzymal ;] 17 letni swiezo upieczony kierowca, teorie pamietal pamietal, 30+ km kosztowalo 300 papierow i 6 pkt, a ze mial w kieszeni 50 zl po drodze do radiowozu myslal jak zagaic ;p nerwowka straszna, pierwsze zatrzymanie w kolanach miekko prawie jakbym sie zakochal, siedze jak trusia spisuja, wypytuja, a ja mysle kiedy, czas mija policjant wyciaga bloczek zaczyna wypisywac... serce ze 250 uderzen w glowie burza, a tu juz k...a ostatni dzwonek, trzy wdechy i co moglem powiedziec ^^ "panowie mam 50 zlotych" - czas na chwile sie zatrzymal czekam na reakcje zerkam na jednego i na drugiego nagle sie odezwal " i co z tego ze masz 50 zlotych" - fala goraca mnie zalala, nastepne slowa jakby mnie ktos lopata napier... "panie kierowco, wie pan co grozi za probe przekupstwa funkcjonariusza ?" - wtedy chyba zbladlem, jakby mi kazali wysiasc nie dalbym rady, a jakbym mial miednice do bym sie zesral ;] nie wydusilem z siebie nawet slowa, a oni rozkminiali z 5 min, co z takim mlodziencem moga zrobic ;] kolory zmienialem caly czas, jedyne co pozniej do mnie dotarlo to dziekujemy prosze uwazac i wiecej takich numerow nie probowac;] wyszedlem z radiowozu udalem sie w kierunku auta, kolega z ktorym jechalem lezy na glebie i placze ze smiechu ;], dopiero po chwili zorientowalem sie ze mandatu jednak nie dostalem ^^ musialem im niezle radosci sprawic ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT moja wpadka to jak chlopak nakryl mnie ze swoim kolega w lozku ![]() Śmiechu co niemiara, na miejscu chłopaka urządziłbym wam taką jazdę, że na pewno nie chwaliłabyś się tym na forum. Echelon a moze mnie to wlasnie bawi ze zaliczylam taka wpadke bo ty napewno nie zaliczysz takiej wpadki bo nie masz mozliwosci ![]() |
|
|
![]() |
|
Masz rację, nie zaliczę. Jestem żonaty i nie mam zamiaru robić skoków w bok. Ale po twojej wypowiedzi wnioskuję, że ty należysz do tych co brak rozumu nadrabiają dupą
![]() |
|
|
![]() |
|
PonuryZniwiarz
Praw natury nie chce zmieniac , posluszna im jestem bronic je i chronic bede calym swym jestestwem . Nie wiem czy wiesz ze to i tak kobieta wybiera , z gory zatem wiadomo kto lowca a kto ofiara ![]() Na usmiech czas jest zawsze , mozna usmiechac sie do wlasnych mysli ,,,, ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
monika
NIe wiem czym ty sie tu chwalisz , to jak o tym piszesz znaczy ze jestes dumna z takiej mozliwosci ! TAKIE wpadki stoja na kazdym rogu ;-)) ze co ? |
|
|
![]() |
|
echelon>>>>> no na pewno jak narazie nie zamierzasz ale zobaczysz z czasem...wkoncu ilez mozna walic jedną i tą samą ci..
![]() |
|
|
![]() |
|
dorota masz racje takie wpadki stoja na kazdym rogu ale W STALOWEJ a nie u nas .... powodzenia w pracy...powiedz na jakim rogu stoisz to uprzedze kumpli...
![]() |
|
|
![]() |
|
A to u was to gdzie? Skąd kurwiszcze się wywodzi
![]() |
|
|
![]() |
|
z tego co czytam to ten chlopiec cie nie kochal jakby mi zalezalo przynajmniej bym dziewczynie zeby wybil :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
monika
nie komentuje szkoda atramentu , marna prymitywna prostacka prowokacja ende ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
ifeelgood coz za romantyzm
![]() ze co ? |
|
Dołączył: 29 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
moja wpadka:
jakis czas temu, podczas mocno zakrapianej imprezy postanowilam zadzwonic do mojego meza (wtedy jeszcze narzeczonego) i poopowiadac mu troche pikantnych szczegółów ![]() Hehe ale sie wstydu najadlam...do tej pory jak ktos wspomina ta sytuacje to jest mi glupio hehe ![]() |
|
Dołączył: 14 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
a ja kiedyś tak chciałem zadzwonić do kolegi i nie wiedziałem że odebrał jego tata a ja halo Piotruś wyskocz na miasto a jego tata yyy i się rozłączył
|
|