|
|
|
Każdemu się zdażają się takie różne... np "na śpiąco" no to mnie natchnęło...
moja koleżanka raz wybierała się do ginekologa no i tak sie wykapała i przed wyjściem psiknęła sobie w gacie odświeżaczem do miejsc intymnych... siedzi u tego ginekologa facet ją ogląda... po czym mówi: hmmm... ale się Pani wystroiła... a ona w domu potem patrzy, a ona zamiast odświeżacza użyła brokatu w sprayu.... moj tato jak mieszkalismy jeszcze z babcią, rano chciało mu się pić no i chwycił pierwszą lepszą szklankę z woda i pije, po czym wychodzi babcia z łazienki i mówi, że w tej wodzie przez cała noc trzymała swoją protezę... raz wracałam ze szkoły i nacisnęłam "przytanek na żądanie" i gościu się zatrzymał a ja czekam i czekam aż on mi te drzwi otworzy, a że byłam na samym końcu autobusu to on sie drze do mnie: Wysiada Pani czy nie? Drzwi nie były automatyczne... innym razem byłam na wyjeździe i miał do mnie przyjechać znajomy... chciał zapytać smsem "kiedy masz czas wolny?" ale uzywał słownika... więc zaakceptował co mu wskoczyło nie czytając i wysłał... jakież było moje zdziwienie kiedy przeczytałam smsa o treści: "kiedy masz czas wojny?" albo ostatnio tak spieszyłam się do pracy, że z tego wszystkiego zamiast komórki wzięłam pilota od TV... Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
CYTAT albo ostatnio tak spieszyłam się do pracy, że z tego wszystkiego zamiast komórki wzięłam pilota od TV... To musisz mieć niezłą komórke jak mylisz z pilotem |
|
|
|
|
Tak na marginesie *wpadka barmana w Desperado, można oglądać bez końca ten motyw Quentina Tarantino:
"Wchodzi facet do baru, podchodzi do barmana i mówi, że założy się z nim o 300 dolarów, że postawi szklankę pod ścianą i z odległości 5m nasika do niej bez uronienia żadnej kropli. Barman patrzy na niego ze zdziwieniem i pyta się, czy na pewno facet chce to zrobić, a on mówi, że tak. Po czym stawia szklankę pod ścianą, zdejmuje spodnie i zaczyna sikać. Sika wszędzie: na podłogę, ściany sufit, meble, gości, sika nawet na twarz barmana ? wszędzie oprócz szklanki. Barman zaczyna się śmiać. Co prawda ma mokrą twarz, ale właśnie wygrał 300 dolarów. Mówi do gościa: - Ty idioto, nasikałeś wszędzie oprócz szklanki. A teraz dawaj 300 dolarów. Facet na chwilę go przeprasza i podchodzi do 5 gości grających w bilard, a po chwili wraca i z uśmiechem na ustach wręcza barmanowi 300 dolarów. - Z czego się tak śmiejesz ? pyta barman ? właśnie przegrałeś 300 dolarów. - Widzisz tamtych 5 gości grających w bilard ? odpowiada facet ? założyłem się z każdym z nich o 500 dolarów, że zacznę sikać w twoim barze, obleję ci bar, gości i naleję ci na twarz, a ty będziesz się przy tym cieszył jak dziecko." Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
ja raz mialem tak, ze jak jechalem na drugi koniec Polski to wzialem... przenosna sluchawke od stacjonarnego, bo myslalem ze to komora (ktora juz byla w kaburze) Na szczescie domownicy mieli druga haha
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
To może i ja dodam moją wpadkę ...
Właczyłem kiedyś przeglądarke internetową i wpisałem stalowemisto.pl |
|
|
|
|
CYTAT To musisz mieć niezłą komórke jak mylisz z pilotem sie czepiasz... zaspana byłam... brałam do torebki wszystko co leżało pod ręką z zamkniętymi oczami innym razem to schowałam portfel do lodówki i nie mogłam go znaleźć... Prawdziwy Mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły ;] |
|
|
|
|
W takim razie co tego dnia jeszcze wylądowało w torebce ??
Tego dnia musiała ci wyjątkowo ciążyć |
|
|
|
|
moja wpadka to jak chlopak nakryl mnie ze swoim kolega w lozku
|
|
|
|
|
CYTAT moja wpadka to jak chlopak nakryl mnie ze swoim kolega w lozku Bezczelnego chłopaka miałaś( masz?) jak on mógł Ci to zrobić |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT moja wpadka to jak chlopak nakryl mnie ze swoim kolega w lozku Wiesz to ty s...treść zdecydowanie nie do publikacji jesteś nie kobieta |
|
|
|
|
CYTAT moja wpadka to jak chlopak nakryl mnie ze swoim kolega w lozku no to gratuluje chłopakowi "fajnej" dziewczyny !!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
Zagłosowałem na PO. I to dwa razy
|
|
|
|
|
CYTAT moja wpadka to jak chlopak nakryl mnie ze swoim kolega w lozku Śmiechu co niemiara, na miejscu chłopaka urządziłbym wam taką jazdę, że na pewno nie chwaliłabyś się tym na forum. |
|
|
|
|
Bedac jeszcze w szkole podczas lekicji weszla jedna z Pan nauczycielek i pyta , kto widzial palme gdzies ?
ja ochoczo unioslam reke mowiac ja mam w domu palme w sensie kwiatek ,a Pani szukala margaryny palma cala klasa -smiech ze co ? |
|
|
|
|
echelon
nie podejrzewalabym cie o dzialanie w afekcie ze co ? |
|
|
|
|
Poza drobnym sklepaniem maski koledze w pierwszym odruchu nie byłoby raczej niczego podpadającego pod kodeks karny, ale i tak niezbyt chętnie by to wydarzenie wspominano
|
|
|
|
|
CYTAT Poza drobnym sklepaniem maski koledze w pierwszym odruchu nie byłoby raczej niczego podpadającego pod kodeks karny, ale i tak niezbyt chętnie by to wydarzenie wspominano No chyba że owy kolega by miał lepszego szczała |
|
|
|
|
Kiedyś moja koleżanka jechała autobusem w Krakowie.Gdy tylko weszła do autobusu,chwyciła za pionową rurę i tak jechała dłuższy czas.Nagle jakiś facet przed nią mówi:"Proszę pani ale ja już wysiadam"Ona bardzo zdziwiona,powiedziała:"No to niech pan wysiada" i pomyślała sobie,że facet jakiś rąbnięty.I wtedy okazało się,że facet przewoził jakąś metalową,chromowaną rurę i to właśnie tego się złapała,myśląc,że to normalny uchwyt w autobusie.Szok!!!Hi hi.
|
|
|
|
|
echelon
no ok dasz lovelasowi w gebe i co dalej ...??a co z kobieta ?? ze co ? |
|
|
|
|
kiedy sie bijesz ,uderzaj pierwszy i wal z calej sily
ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT kiedy sie bijesz ,uderzaj pierwszy i wal z calej sily Czasami ta zasada działa w dwie strony |
|
|
|
|
kij tez ma 2 konce, a ktorym bijesz jednym czy dwoma ,,,, koncowki mam na mysli
ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT kij tez ma 2 konce, a ktorym bijesz jednym czy dwoma ,,,, koncowki mam na mysli Nigdy nie biłem się kijem |
|
|
|
|
to sprobuj a przekonasz sie czy nie mam racji ;-)
a nawet jak nie mam racji to i tak ma racje racja ? ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT to sprobuj a przekonasz sie czy nie mam racji ;-) a nawet jak nie mam racji to i tak ma racje racja ? No racja. |
|