|
|
|
witam, nie wiecie gdzie można kupic lub zamowic suszarkę na pranie - taką, jak te wieszane w blokowych oknach...
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Nie na temat Dział ogłoszenia
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
polecam kupić dwie metalowe listwy (coś takiego jak używa się na rogo ścian przy malowaniu tylko z grubego tworzywa)potem powiercić w nich otworki na sznurek,lekko wygiąć a końce przykręcić do poręczy balkonu ....a i jeszcze metalowa rurkę musisz na końcu tych listw co wystają za balkon zamocować....jak kupisz materiał mogę Ci to zrobić
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT polecam kupić dwie metalowe listwy (coś takiego jak używa się na rogo ścian przy malowaniu tylko z grubego tworzywa)potem powiercić w nich otworki na sznurek,lekko wygiąć a końce przykręcić do poręczy balkonu ....a i jeszcze metalowa rurkę musisz na końcu tych listw co wystają za balkon zamocować....jak kupisz materiał mogę Ci to zrobić hahhahahhha Adam Słodowy??????????? BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
spartan88 czyżbyś wątpił w moje umiejętności bo jestem kobietą ?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT spartan88 czyżbyś wątpił w moje umiejętności bo jestem kobietą ? ależ absolutnie !!!! tylko gdzie ma ręcę ten"Jay "?????????? BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
Legalne te suszarki nie są... ale i tak proponuję zamontowanie, głupimi przepisami ja bym się nie przejmował.
2 kątowniki odpowiedniej długości zespawać pod odpowiednim kątem i mamy jedną odnogę. nawiercić odpowiednio ramę i miejsce do śrub i reszta już jest łatwa. Zespawać to i przygotować można łatwo w Centrostalu, pogadać i zrobią ci tam wszystko. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|